10/06/2021

Vampir, Vampirler, Vampir Nasıl Olunur?

  Hiç yorum yok
Vampir
Vampir Varmıdır İnsan Vampir Olabiliyormu?

Öncelikle vampir neye denir onu yazalım. Havanın kararması ile mezarlarından çıkıp insan kanı emerek karın doyurdukları söylenen yaratıklardır. Nasıl vampir olunduğu hakkında bilgi bulunamamış ve hep sır kalmış.
Vampirlerin kan emerek ölümsüzleştiğine inanılsada, 1200 lü yıllarda yani ortaçağa görüldüğü idda edilen vampir köy halkının kanını emerek ölümlerine sebebiyet verdiği söylenmiş ve rivayete göre sağ kalan son kişi kılıcını çekip bu vampirin kafasını gövdesinden ayırarak öldürmüştür. Buda demek oluyorki vampir varsa bile ölümsüz değillerdir.
Var olduğunu idda edeen bir takım insanlara göre vampirde bulunan özellikler neler?
1- Vampirler acıyı hissetmezler yada minimum seviyede acı hissederler.
2- Vampirlerin vücudu yani tenlerinde hafif çukurluklar veya izler vardır.
3- Vampirlerin gözlerinin rengi sürekli değişir.
4- Vampirlerin gözlerinin ikiside aynı renk olmaz, renkleri ayrı ayrıdır.
5- Vampirler çok hızlı hareket eder motor gibi...
6- Vampirler çok fazla güçlüdürler. bir otomobili havaya kaldırabilecek kadar...
7- Vampirlerin tenlerinin ısısı soğuk olur.
8- Vampirler güneş ışığında rahatsız olur.

Kısacası vampilerin var olduğu söylensede bizce vampir film konusu olmaktan öte geçmeyen hayal ürünü varlıklardır. Diyelimki vampir olayı gerçek, o zaman 1200 lü yıllarda ortaya çıktığı savunulan bu varlıkların sayılarının şimdiye dünya nüfusunu ele geçirmiş olması gerekirdi. Tek besin kaynağı insan kanı ise, ve bu kanı emdikten sonra o insan ölüyorsa dünyada insanların çok az olduğu veya hiç olmadığı sadece vampirlerin dünyası olması gerekmezmiydi?
Her neyse bilimsel açıdan vampiri anlattık. Vampir olayına biz inanmıyoruz haaaa deselerki kan emen değilde, maddi açıdan insanı sömüren insana vampir deniliyor dense o zaman bizde inanırız :)))) Atalarımız maddi olarak sömürüldüklerinde "kanımızı emdi yıllarca" derler.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder