10/06/2021

24 Kasım Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alınabilir?

  Hiç yorum yok
Öğretmenler Günü Hediyesi
Bayan Öğretmene ve Erkek Öğretmene Nasıl Öğretmenler Günü Hediyesi Alınır?

Kutsal Olan Bir Mesleği Yapmış ve Yapmakta Olan Bütün Öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLAR Saygı ile Ellerinden Öperiz..!

Hiçbir öğretmenimiz "Öğrencilerimiz bize hediye alsın demez ve ve istemezde" Öğretmenlerimiz için kendilerine verilecek en güzel hediyenin, öğrencisinin başarısıdır. Öğrencinin başarısı, öğretmenini daima onurlandırır vede gururlandırır.
Ancak çoğumuz başarının yanısıra öğretmenimizi mutlu edecek, yüzünde tatlı tebessüm ettirecek birşeyler yapmak isteriz.
Biz kendimizden örnek verelim. Öğretmenimizle vakit geçirmek, hoş sohbette bulunmak ve farklı bir ortam oluşması için biz öğretmenimizi lüx bir restoranda yemeğe götürmüştük. Hepimizde mutlu olmuştuk.
Bir öğretmene hediye seçerken, öğretmenin karakteri, ruhsal yapısı, yaşı ve cinsiyetini göz önünde bulundurarak hediye seçilmelidir.

Öğretmene Öğretmenler Günü Hediyesi Seçim Alternatifleri:
1- İster bayan öğretmen olsun, ister erkek öğretmen olsun Öğretmenler Gününe özel sizlerde öğretmeninizi yemeğe götürebilirsiniz. Bu fikir alternatifleriniz içinde bulunsun.
2- Çocuk ruhlu olan bir öğretmene, günümüzde oyuncaklı çiçek tanzim eden firmalar var. Böyle birşey düşünebilirsiniz.
3- Ciddi bir yapıya sahip olan genç bayan öğretmen için, renk zevkini biliyorsanız atkı kaşkol eldiven takımı alabilirsiniz.
4- Ciddi bir yapıya sahip olan genç bayan öğretmen için, renk zevkine uygun şık bir çanta ve cüzdan takımı alabilirsiniz.
5- Orta yaş öğretmen içinde 3 ve 4 numaralı seçeneklerden yararlanabilirsiniz.
6- Sınıfça yada yakınlık kurduğunuz veliler ile aranızda para toplyarak altın takılardan birini alabilirsiniz.
7- Bayan öğretmenler için, Çok şık ve fantazi bir şal alabilirsiniz.
8- Bayan öğretmenlere mutfak gereçlerinden küçük ev aletlerinden birini alabilirsiniz. (pratik süpürge, rondo, tost makinesi, döküm tencere, hassas terazi, yoğurt makinesi, buharda pişirici vb. gibi)
9- Erkek öğretmen için, ahşap el sanatları ürünlerinden seçim yapabilirsiniz. (tabanca, gazetelik, duvara asılan anahtarlık dolabı, ahşap duvar saati, vb. gibi)
10- Erkek öğretmen için, masa üstü isimlikli kalemlik alabilirsiniz.
11- Erkek öğretmen için, öğrencilerinin isminin, sınıfının ve tarihin bulunduğu, öğretmeler gününe özel bir yazı yazdırılmış plaket yaptırabilirsiniz.
12- Erkek öğretmen için, Şık bir deri cüzdan alabilirsiniz.
13- Erkek öğretmen için, sınıfça para toplayarak cep telefonu alabilirsiniz.
14- Erkek öğretmen için, bluetooth kulaklık alabilirsiniz. (Araç kullanırken faydalı olur)
15- Erkek öğretmen için, renk zevkine uygun kaşkol alabilirsiniz
16- Piknik yapmayı seven erkek öğretmen için, Portatif katlanabilir şezlong alabilirsiniz.
17- Öğretmenler için güzel bir aile albümü alabilirsiniz.
Bu yazdıklarımızdan yola çıkarak, kafanızda başka fikirlerde oluşabilir. Bütçenizide göz önünde bulundurarak hediyenizi seçebilirsiniz. Bütçeniz yetiyorsa tek başınıza alın, yetmiyorsa birkaç veli bir araya gelerek alın. Şunuda unutmadan söyleyelim ne alırsanız alın ama öğretmenine hediye alamayan öğrencilerin yanında bu hediyeleri öğretmene vermeyin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder