10/01/2021

Gece Sohbetleri

  Hiç yorum yok
Gece yapılan güzel Sohbetler
En Tatlı Gece Sohbetleri
Sohbetin en tatlısı gece yapılan sohbetlerle ayaküstü yapılan sohbetlerdir.
Bir çoğumuz özellikle yaşı ilerleyenler aaaahhh ah bizim zamanımızda diyerek akşamın geç saatlerinde hatta gece sayılacak saatlerde yıldızlar gökyüzünde ay yıldızlara eşlik ettiği, dışarıda hiç bir canlını sesinin duyulmadığı saatlerde ve özelliklede uzun zamandır görmediğiniz biri ile başlanır hoş sohbete... Bu sohbet gündüz vakti yapılsa bu kadar tat vermez ama gecenin dingin saatinde yapılınca sohbet bir ayrı tat ve haz verir insana. Sanki ertesi gün gece olmayacakmış gibi sabaha karşı süren helede o güzelim sohbete birde çay eklenirse değmeyin keyfine. Erkekler bir yerde, kadınlar ise ayrı bir yerde sohbetler yapar. Erkeler bazen "kadınlar geceleri ne konuşur bu kadar, yada bu kadar konuşulacak şeyi nerden buluyorlar" derler. Kadınlar gülecek veya tebessüm ettirecek o kadar çok konu bulurlarki.. Çünkü zamanında yaşanmış pek çok ortak anı vardır. Bir konu, diğer bir konuyu açar ve böylece gecenin nasıl geçipte sabah ezanı okunmuş farkına bile varmazlar. Ama bir gerçek vardırki ruhen sohbete doyulmuş olur.
Günümüzde gece sohbetlerini gençler çok fazla yapmakta ama ne sohbet... Kimisi facebook, kimisi chat, kimisi oyun sitelerinden edindikleri kişilerle sohbet...
Yaşı ilerleyen gibi bizim zamanımızda demek onlar için çok eskimiş bir sözdür. Sözü fazla uzatmayalım gün gelir gündüz kadar geceninde kıymetini anayacak birileri olacaktır elbette.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder