10/01/2021

Erkekleri Anlama Kılavuzu

  Hiç yorum yok
erkeği anlama
Erkeklerin Kadınlardan En Çok İstedikleri Şeyler Neler?

Erkekler aşık oldukları kadınlara sık sık aşkını dile getirmezler. Onlara göre aşklar sadece televizyon dizilerinde olur.
Erkekler sevgilileri mesaj attığında cevap vermezse ikinci bir kez daha mesaj atmayın hoşlanmazlar.
Erkek arkadaşınızla dolaşırken mağazada gördüğünüz gelinlik hakkında ağzınızı açıp çok güzel demeyin. Erkeklerin gözünde gelinliğin anlamı yoktur. Gelinliğin içindeki önemlidir onlar için.
Erkek arkadaşınız için saçınızı boyatırsanız ve erkek arkadaşınız hiç sesini çıkarmıyorsa, sakın ona saçlarımın rengi güzel olmuşmu diye sormayın. Çünkü seslerini çıkarmamalarının sebebi boyattığınız saç renginin size yakışmaması yüzünden fikir beyan etmezler.
Erkek arkadaşınıza veya eşinize bir konuda ikinci kez ısrar etmeyin. Israr onların en nefret ettikleri şeylerdendir.
Erkek arkadaşınızla yada eşinizle sakın alışverişe gitmeyin. Çükü hiç sevmezler o alışveriş size kabus olur.
Erkek arkadaşınıza "beni seviyormusun" diye sormayın çünkü sevmedikleri bir kadının yanında durmayacak kadar hercaidirler.
Erkek arkadaşınıza veya eşinize birşey söylemek istediğinizde direk söyleyin. Çünki bir kadının düşüncelerine yetişemiyecek kadar zayıftırlar. Bu yüzdende sizi anlamaları zor olur hatta anlamalarını beklemeyin bile...
Erkekler çok yoğun oldukları için daima en kolayını seçerler. Ama hep aşık oldukları kadın zor biridir.
Şampanya rengi kadınlara göre renkten ibarettir ama erkekler onu içki olarak görecek kadar  nefs düşkünüdür.
Erkeklere göre kadınların şık giyimi, kadınların takıntısından başka birşey değildir. Oysaki kadın eşinin yada erkek arkadaşının yanına yakışabilmek için şık olmak ister.
Gereksiz alışveriş yapmayın çünkü bu gerçekten onlara haksızlık olur.
Erkeklerin kalbine giden yol daima ilk olarak midesinden geçer. Çünkü aç olan erkek duygusuzdur.
Erkekler; eşlerinin ev işi yapmasından hoşlanmaz onlara bakımlı görüneceksin. Ama bir ütüsüz pantolon giyerlerse ilk diyecekleri şey "senden kadın olmaz".
Erkeklerin ihtiyaçlarına asla "yorgunum" denmez. Ama bir günlüğüne kadın olabilselerdi herhalde kendileri "ben bittim" derdi.
Erkekler eşlerinin bir sağlık sorunu varsa kendilerinin gitmesini isterler. Fakat eşini alıpta kendi doktora götürmez. Çünkü onlara göre "Amasyanın barda, biri olmazsa biri daha" mantığı vardır.
Her ne kadar kadınlarda çalışıyor olsa ev geçindirme yükü erkeklerin omuzundadır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder