9/10/2021

2013 Yılının En Güzel Modern Dantelli Elbise Modelleri

  Hiç yorum yok
En Güzel Modern Dantelli Elbiseleri
Ünlü Modacıların 2013 Sezonu En Şık Dantelli Abiye Elbise Modelleri
Bayanlar için bir iki sitede bulduğum 2013 yılının en güzel bayan dantelli abiye kıyafetlerinin fotoğraflarını buldum. Resim kaynaklarını: moda.kadıncasayfa ve benimelbisem sitelerinden temin edilmiştir.2013 Yılındada yine tercih edilen renklerin başında kuşkusuz siyah renkten vazgeçilmemiş. Siyahı sırayla izleyen renkler; pudra rengi, vizon rengi, nar çiçeği rengi, kırmızı renk, bordo renk, dore ve beyaz.
Tabiki bir bayan kendine yakışan rengi bilir ve seçer. Bazen moda renkler dediklerimiz hanımlara yakışmayabiliyor. En iyi moda insanın kendine yakışandır.
Yukarıdaki resimlerde genel olarak kısa boy abiye dantel elbiselerine yer verildi fakat içlerinde nişan kıyafeti olarak uzun bir elbise ve sonbahar kış sezonuna ait birde bayan kabanı yer almıştır. Onlarıda çok beğendiğimiz için sayfamıza sizin beğeninize sunmak için dahil ettik.
Düşük kollu dantelli abiye kıyafetler, kolsuz dantelli abiye kıyafetler, uzun kollu abiye elbiseler, tek omuzlu dantelli abiye elbiseler ve dantel kombinli abiye giysiler sayfamızda yer alıyor. Tabiki 2013 modası bu kadarla sınırlı değil.
Dantelli elbiselerde genel anlamda bir ağırbaşlılık ele alınmış. Tabiki işin içine dantel girince bununda aksi söylenemez. Bir çok bayanın en çok tercih ettiği dantelli abiye ve abiye tarzı giysiler olmaktadır.
Ünlü modacı ve markalara bu şık zarif tasarımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.
2013 yılında gerek davetlerinizde, gerek mezuniyet balolarında, gerek özel gecelerde ve gerekse seçkin bir yerde bir akşam yemeğinde giyebileceğiniz kıyafetleri sayfamızda bulup fikir edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder