9/09/2021

Adalet Bakanlığı Zabıt Katipliği 8-15 Nisan 2013 Mülakat Sonuçları

  Hiç yorum yok
Adalet Bakanlığı Zabıt Katipliği
Adalet Bakanlığı Zabıt Katipliği Mülakat Sonucunda Başarılı Olanlar Belli Oldu

Uygulamalı sınavdan sonra 8 nisan 15 nisan tarihleri arasında gerçekleşen zabıt katipliği mülakat sınavında sonucu merakla bekleyen adayların bekleyişleri sonucun açıklanmasıyla sona erdi. Kadrolu zabıt katipliği mülakat sınavında başarılı olan adaylar belli oldu ve kurumun resmi sitesi http://www.ankara.adalet.gov.tr/ duyuru yapıldı.
Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonumuzca 08-15/04/2013 tarihleri arasında yapılan Kadrolu Zabıt Katipliği sözlü sınavı sonucu nihai başarı listesinde isminin karşısında ASİL ve YEDEK yazılı olan adayların atamaya ilişkin aşağıda belirtilen evraklarını tamamlamak üzere en geç 19 Nisan 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.
İl dışından evrak gönderecek adayların evraklarını bulunduğu yer Cumhuriyet Başsavcılığı aracılığı ile göndermeleri gerekmektedir. Posta ile şahsi olarak gönderilen evraklar kabul edilmeyecektir. İlgililere ayrıca tebligat yapılmayacağı ilanen duyurulur. 16.04.2013
Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 20. maddesi uyarınca;
Kanuni bir mazereti olmaksızın süresinde başvurmayanlar veya istenilen belgeleri süresinde ibraz etmeyenlerin yerleştirme işlemlerinin yapılmayacağı hususu tebliğ olunur.

Yerleştirme İşlemleri İçin İstenilen Evraklar:
1- Son öğrenim durumunu gösteren belgenin (DİPLOMA) Komisyon Başkanlığı ya da ilgili öğretim kurumunca onaylı örneği(3 Adet)
2- Bilgisayar Sertifikası (Komisyon Başkanlığı ya da ilgili öğretim kurumunca onaylı örneği) (3 Adet)
3- Vukuatlı nüfus kayıt örneği (2 Asıl 2 Fotokopi)
4- İki adet vesikalık fotoğraf (3x4)
5- Nüfus cüzdanı fotokopisi (4 Adet)
6- KPSS sınav sonuç çıktısı (3 Adet)
7- Askerlik durum belgesi (2 Adet)  (Terhis belgesi, tecil belgesi, muafiyet belgesi veya ilişiği olmadığını gösterir belge)
8- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv araştırma formu (3 nüsha bilgisayar veya daktilo ile doldurulacak, evli bayanlar kızlık soyadlarını da belirteceklerdir.)
9- Adli sicil (sabıka) kaydı bir asıl bir fotokopi (Evli bayanlar kızlık soyadları ile yaş tahsisi ve isim değişikliği yapanlar önceki hallerine göre de Adli Sicil kaydı alacaktır.) (3 Adet)
10- Sağlıkla ilgili olarak görevini devamlı yapmaya engel bir durum  olmadığına dair yazılı beyan** (SAĞLIK RAPORU İSTENMEMEKTEDİR.)
11- Mal bildirim formu**
12- Başka Kurum Ve Kuruluşlara Karşı Mecburi Hizmetle Yükümlü Olmadığına Dair Bildirim**

NOT 1: Güvenlik Soruşturma formları bilgisayar veya daktilo ile eksiksiz ve düzgün doldurulacaktır. Formlara resim yapıştırılacak ve formlar imzalanacaktır.

NOT 2: Yaş tahsisi yaptıranlar ve isim değişikliği yaptıranlar; yaş tahsisi ve isim değişikliği yaptırmadan önceki halleri ile de sabıka kağıdı alacaklardır.
10.-11.-12. Maddedeki evraklar Komisyonlardan temin edilebilir.
Adalet Bakanlığı Zabıt Katipliği detaylı bilgiye aşağdaki adresten ulaşabilirsiniz.
http://www.ankara.adalet.gov.tr/
Adalet Bakanlığı Zabıt Katipliği mülakat sonucuna aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
http://www.ankara.adalet.gov.tr/sayfalar/duyurular/Komisyon/2013/nisan/ZKatipligi/NihaiBasariListesi.pdf

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder