3/01/2013

THY Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alımı Ve Başvurusu

  10 yorum
THY Kabin Memuru Başvurusu
Türk Hava Yolları Kabin Memuru Alımı Şartları Ve Başvuru Formu

THY yüksek okul mezunu şartı aranmaksızın en az lise mezunu olan ve iyi derecede ingilizce bilmeleri koşulu ile kabin memuru alımı yapacak.
Türk Hava Yolları 27 şubatta resmi sitesinde Dünya’da en fazla ülkeye uçan, üst üste 2 kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen, 200’den fazla uçakla yılda yaklaşık 40 milyon yolcu taşıyan Ortaklığımızın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, dinamik ve güleryüzlü çalışma arkadaşları arıyoruz. duyurusu yayınladı.
Bu duyuruda kabin memuru alımında aranan genel koşullar;
1- 01.01.1983 ile 31.12.1993 tarihleri arasında doğmak
2- En az lise mezunu olmak
3- İyi derecede ingilizce bilmek
4- Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak
5- Erkek adayların askerliğini yapmış olması veya en az 1 yıl tecilli olması.
THY Türk hava yolları kabin memuru alımı duyuru adresi: http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/duyurular/17847/turk-hava-yollarindakabin-memuru-olarak-gorev-yapacak-calisma-arkadaslari-ariyoruz
Türk Hava Yolları kabin memuru başvuru form adresi: http://www4.thy.com/cabin/cvAction.crew?dispatch=1

10 yorum :

  1. mrb lar.. tam olarak nereye başvuru yapılacagını bilemedgim için.. burdan yazmak zorunda kaldım..yaşım25 boy 1,79 kilo..69 lise mezunuyum askerligimi yaptım...0554 933 3132 ilgilerniz için tşk lr...

    YanıtlaSil
  2. merhabalar bende hostes olmak istiyorum ve sayfanizda nereye bas vurulacagini söylerseniz cok memnun olacagim.

    YanıtlaSil
  3. merhabalar .. 19 yasındayım hostes olmak ıstıyorum ama sayfanızda nereye basvuracaqıımı bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım .

    YanıtlaSil
  4. hata veriyor sayfaya ulaşamıyorum

    YanıtlaSil
  5. banada yardım edin ne olur duyarsız kalmayın

    YanıtlaSil
  6. merhaba ben sivil hava ulaştırma işletmeciliği 2013 mezunuyuma kabin hostesliğine başvuru yapmak istiyorum am sayfanıza başvuru yapılmıyorum yardım edermisiniz ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben 12. sinifi bitirdim ve unuversite sinavlarina girdim tercihlerime sivil hava ulastirma isletmeciliginide yazmayi dusunuyorum ama puanim yetmezse diye sivil havacilik ve kabin memurlugunuda yazacagim hostes olmak istiyorum benim icin hangi bolum daha avantajli iki bolum arasindaki fark nedir yardimci olursaniz cok sevinirim

      Sil
  7. Merhabalar..Ben lise mezunuyum,boyum 1.70 agirligim 46 ...ingilizcem iyi..17 yasindayim basvuru yapabilmem mumkun mu?

    YanıtlaSil
  8. Iyi gunler ben Hollanda'da yuksek okul mezunuyum. Ingilicem super. Hollandaca dilimde var suan simdik KLM'de calisiyorum ve THY calismak istiyorum. Boyum 1.85 yasim 22. benimle iletisim kurarsaniz sevinirim.

    YanıtlaSil