10/05/2021

Milli Piyango 2013 Yılbaşı Çekilişi Büyük İkramiye Talihlisi

  Hiç yorum yok
Milli Piyango 2013 Yılbaşı Çekilişi
2013 Yılbaşı Büyük İkramiyenin Talihlisi

Bu yıl yani 2013'e milyarder olarak giren büyük ikramiye talihlisinden biri belli oldu.
Dün akşam izlediğim haberde milli piyangonun büyük ikramiye kazanan çeyrek biletten birini alan şahıs Mersin'de oturuyor.

Milli piyangonun her yıl büyük ikramiye isabet eden bilete sahip olan kişi yada kişilerin bugünkü halleri tam anlamıyla içler acısı.
2013 yılının milyarderi olan Mersin'li vatandaş, evvelinden beri yoksulluk içinde yaşadıklarını söyledi. Bir benzin istasyonun 850 TL maaşla çalışan evli ve 1 çocuk babası olan Mersin'li milyarder parasını almak için Milli piyango idaresine gidecek. İnşallah bu ikramiye onlarında aile saadetini, huzurunu ve düzenini bozmaz. Çünkü yıllardan beridir milli piyango ile zengin olan ve kısa bir süre sonra eski yaşamından daha kötü duruma düşen milyarder hiçte azınsanmıyacak kadar çok. Şimdiye kadar 1 kişi bile büyük ikramiye isabet edipte şu an hala durumu iyi kalan kimse yok. Büyük ikramiye kazanan kişiler önceden elinde var olanlarıda yitirmiş bir haldeler.

Bu inşallah bu aile için geçerli olmazda, mutlulukları, huzurları ve düzenleri devam eder diye Allah'tan diliyorum. Ama haram olan para ne kadar yarar bilemem. Yinede hayırlı olsun diyoruz...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder