9/24/2021

evlilikte mutluluğun sırrı nedir? mutlu yuvalar nasıl kurulur

  Hiç yorum yok
mutlu evliliğin sırrı
Örnek Evli Çiftler ve Aileler.

Geçmişten günümüze kadar yıllardır var olan sorunlardan biri sizinkiler bizimkiler kavgalarıdır...

Çiftler malesefki bu söylemlerle evliliklerine gölge düşürürler. Birşeyi hiç kabullenemezler sevdiğin insanın bir annesi ve bir babası vardır ama nedense evlendikleri kişinin hep kendilerine ait olduğunu düşünürler yada bilinç altında bu düşünce yatıyordur bu sebepten dolayı eşlerden biri annesine herhangi birşey alsa eş buna karşı çıkar gayet doğal olan bu olay büyük bir kavgaya neden oluyor. Daha sonra karşı çıkan eş bu kez kendi annesine herhangi birşey almaya kalksa bu kezde eşlerden diğeri karşı çıkar ve netice yine kavga...

Peki şimdi şöyle bir düşünelim hayatımızı birleştirmek ve onunla beraber ömrümüzü geçirmek isteyecek kadar sevdiğimiz eşimizi dünyaya getiren yada dünyaya gelmesine vesile olan bu değerli varlıklar (anne yada baba) için şunu hiç düşünemiyoruz ''eşimi seviyorum ve onun dünyaya gelmesine vesile olan, sevdiğim insandaki ve sevmeme neden olan karakteri eşime kazandıran bu değerli varlıklarada ( anne yada baba) bundan dolayı saygım sonsuz''  neden bunu diyemiyoruz.
O insanların oğlunu yada kızlarını yanımıza alıp yatarken iyide iş anneye babaya gelince neden hayıflanıyoruz.
En çokta evlilikler daha yeni iken pek sorun olmuyor eşlrin anneleri ve babaları ama biraz zaman geçince sizinkiler bizimkiler kavgaları oluyor.

Arkadaşlar aslında 4 atanın hakkı birdir, sen kendi ailene ne düşünüyorsan eşinin ailesi içinde aynısını düşünmen gerekiyor çünki seni doğuran yada doğmana vesile olan bir annen ve baban varsa o sevdiğiniz eşinizide dünyaya getiren ve dünyaya gelmesine vesile olan bir anne ve babası var. Bunu aklından çıkarmadığın sürece evliliklerde daha sağlam temeller oluşur en önemli olan temellerden biri bu konudur. Siz bu temeli sağlam tutarsanız geri kalan sorunlar daha kolay halledilir ve evlilik kolay kolay sarsılmaz. En önemliside insanın iç huzurudur bu dediğimi gerçekleştirebilirseniz içiniz her yönden rahat ve huzur dolu olur.
Kısacası kendin için ne düşünüyorsan evlendiğiniz eşiniz içinde aynısını düşünmelisiniz.

Sevgiyle Kalın..!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder