9/09/2021

Sedef İçin Karışım, Sedef Hastalığına Sürülecek Bitki

  Hiç yorum yok
Sedef İçin Karışım, Sedef Hastalığına Sürülecek Bitki
Sedef içeriden gelen bir hastalık olup yapılması gereken vücudun toparlanması diyor uzmanlar.
Sedef ve egzama gibi otoinmün hastalıklar bunlar, vücuttaki enfeksiyondan ve bağışıklıktan ve stres seviyesinden kaynaklanıyor. Onlar içinde bilimsel olarak deniyorki Yulaf samanı çayı, koah'da olduğu kadar, sedef ve egzama hastalığında içerden gelen oluşumu engellemek için çok faydalıdır. Hem içerden hemde dıştan kullanılabilir olan, sedef için içerden yulaf samanı çayı içilirken dıştanda losyon olarak çınar yaprağı çayının suyunu öneriyorlar. Haftada 2 kere kullanılması uygun olur daha fazlası sakıncalı olabilir diyorlar.
Bununla birlikte uzmanlar sedef ve egzaması olanlarıda uyardı. Sedef ve Egzamayı artıran etkenin ısı olduğunu çok soğuk ve çok sıcak sedef ve egzamayı artırdığının altını çiziyorlar. Kötü kozmetik ürünlerinin vücutta kullanımının veya temizlenmesinin de sedef ve egzamanayı artırdığınıda vurguluyorlar.

Bitkibilimcilerinin olsun, biyoloji uzmanlarının olsun, güzellik uzmanlarının olsun ilk önerdiği şey; ne rahatsızlığınız varsa önce bir doktora gitmeniz yönündedir. Cildinizle ilgili sorununuzda bir dermatolog'a görünmenizde yarar var...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder