8/02/2016

Büyü Sihir Yüzünden Evlenemeyen Kadınlara Dua

  Hiç yorum yok
Büyü Sihir Yüzünden Evlenemeyen Kadınlara Dua
Evlenmek İsteyip Evlenemeyen Kadınlar İçin Dualar

Evlenememesi için büyü yapılmış veya sihir yapılmış olan hanımların bu durumdan kurtulup hayırlısıyla eş bulmaları ve evlenebilmeleri için önerilmiş bazı dualar buldum. Söylenenler tatbik edildiğinde evlenemeyen kadınların evlenecekleri ümid edilmektedir.

Okunması gereken sayıları ile ayet, dua ve sureler şunlardır:
*
41 adet Ayetel Kürsi


*
70 kere aşağıdaki dua


*
11 kere aşağıdaki dua


*
21 kere Fatiha suresi


*
21 kere Felâk Suresi


*
21 kere Nas Suresi


*
7 kere aşağıdaki ayet


*
7 kere aşağıdaki ayet


Aşağıdaki Yazdırılıp veya yazılıp üserinde taşınması gereken Hıfz ayetleride şunlardır.
*

*
Aşağıdaki Bir suyun üzerine Bakara Suresi'nin 102. ayeti kerimesinin tamamı ile Sebe Suresi''nin 54. ayeti kerimesi yani ayeti kerimeleri okunur, sonra evlenmeyen kişi ondan bir miktar içer, artanıyla da gusül abdesti alır.

*
Evlenememesi için bağlanan kişi uyumadan önce abdest alır ve avuçlarının içine üfledikten sonra Ayetül-Kürsi ve İhlâs suresi, Felâk suresi, Nâs suresi okur, sonra bedeninin önünde ve ardından elinin erişebildiği yerleri sıvazlar ve bunu üç kere tekrarlar.

*
Aşağıdaki Hac suresinde geçen aşağıdaki ayet, üzerinde hiçbir yazı veya şekil yada herhangi bir resim bulunmayan temiz kağıda yazılır.

*
Aşağıdaki duada kırmızı çerçeve içine alınmış yere kızın adı babasının adına nisbet edilerek örneğin: Aişe binti Yusuf şeklinde yazılır. Sonra o kızın üzerine veya odasına asılır. Bu arada diğer dualara devam edilir.

*
Kur'an-ı Kerim okumaktan aciz olan kimseler ise bir Ayetü'l Kürsi, Saffat Suresi'nin başından 10 ayet-i Kerime, Cin Suresi ve Felak - Nas Surelerini kaydeder her gün üç defa dinler. Ayrıca Ayetü'l-Kürsi ve İhlas-Felak-Nas surelerini bir saat tekrarlanacak şekilde kaydedip her gün bir defa dinler. Dinlerken de taharet ve huzur üzere olup diğer meşgalelerden uzak kalırsa daha müessir olur.

Resimlerin üzerine tıkladığınızda dua ve ayetleri orjinal boyutlarıyla okuyabilirsiniz.
kaynak: biriz.biz

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder