9/09/2021

Telefonda Aradığınız Kişiye Şu Anda Ulaşılamıyor Diyen Kim?

  Hiç yorum yok
Telefonda Aradığınız Kişiye Şu Anda Ulaşılamıyor Diyen Kim?
Aradığınız Kişiye Şu Anda Ulaşılamıyor Diyen Telesekreter Kimdir?

Uzun yıllardır telefondan birini aradığımızda, aradığımız kişinin telefonu kapalıysa, kapsama alanı dıındaysa, telefonun jarjı bitmişse, telefon numarası değişmiş ve artık kullanılamıyorsa telefonda bizi bilgilendiren yani "aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin" diye sesini duyduğumuz bayan kimdir diye mutlaka aklına gelen olmuştur. Belkide bu ses kimindir kimdir diye aklına gelmeyende olmuştur. Geçen gün reklamlarda dikkatimi çekti ve aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyen sesin sahibi olan kişiyi araştırdım. Merak edenler içinde elde ettiğim bilgiyi paylaşacağım.

"Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" diye konuşan kişinin adı Gülsüm Soydan'dır.
Gülsüm Soydan 27 Haziran 1967 doğumlu olup, tiyatro, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısıdır. Telefonda aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyen bayan Gülsüm Soydan'ın doğum yeri İstanbul'dur.
Gülsüm Soydan Pertevniyal Lisesinde okuyup, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur.
Gülsüm Soydan'ın burcu Yengeç'tir.
Reklamlarda dikkat çeken isim Gülsüm Soydan telefonlarda "Aradığınız kişiye ulaşılamıyor" diyen sesin sahibi olup, bir çok tiyatro oyununda roller almış ve hatta dizilerdede aldığı roller bulunmaktadır.
Tiyatro veya dizilerdeki rolleri ile tanınan sanatçı' Gülsüm Soydan'ın adı televizyondaki  aldığı reklamlardaki rolle daha çok tanınacak ve adından çok fazla söz ettirecek. Çünki reklamlarda görene kadar telefondaki "aradığınız kişiye ulaşılamıyor" diyen sesin sahibini "aaa gerçektende kim bu sesin sahibi" diyen kişiler benim gibi araştırma yapacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder