9/10/2021

Nişan Yüzüğü Nasıl Alınmalı Alyans Seçimi

  Hiç yorum yok
Nişan Yüzüğü Nasıl Alınmalı Alyans Seçimi
Nişanlanırken Söz Yüzüğü Alyans Seçimi Neye Göre Yapılır
Nişan yüzüğünü nasıl seçmek lazım?
Alyansı kimileri sözlenirken, kimileride nişanda takar.
Nişan yüzüğü alırken dikkat edilmesi gereken model mutlaka ince modeller olmalıdır.
Kalın alyanslar daha sonra başınıza dert olur. Özelliklede erkekler alyanslarını parmaklarından çıkarmak için çeşitli bahaneler üretirler. En önemli bahaneleri ise alyansların kalın olmasından dolayı son derece kullanışsız olur ve erkekler bunu bahane eder.
Bayanlardanda kalın alyanslardan şikayetçi oldukları bir gerçektir.
Kalın alyanslar nişanlılık veya sözlülük dönemlerinde hem göze hitap hemde biraz abartısından dolayı o zamanlarda kullanışsız olduğu akıllarına gelmez aksine çok hoşlarına gider. Fakat ilerleyen yıllarda alyansların kalınlığından dolayı ellerini bile yumamazlar. Yüzleri yıkarken takılır, bir iş yaparken avucun içinde kocaman bir madde varmış hissiyle rahat iş göremezler.
Kısacası eğer hem yüzüğümüz parmağımızda dursun ama yaptığımız işe engel olmasın diyorsanız kullanışlı alyanslar kesinlikle ince modellerdir.
İnce model bir alyans tercih ettiğinizde eşinizin, nişanlınızın "yüzük çok kalın rahat iş yapamıyorum bana engel oluyor" bahanesinide ortadan kaldırmış olursunuz. Ayrıca "Alyans parmaktan niye çıktı" sebepleriyle kavgaları tartışmalarıda önlemiş olursunuz.
Kalın alyans yani yüzük gerçekten çok kullanışsız tecrübelerime dayanarak sizleri bilgilendiriyorum.
Uyarıma rağmen kalın yüzük alanlar daha sonra "keşke tavsiyeyi dinleseydim" diyecekleri kesindir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder