9/09/2021

Münir Özkul Mahmut Hoca Öldü Ne Zaman Öldü

  Hiç yorum yok
Münir Özkul Mahmut Hoca Öldü Ne Zaman Öldü
Mahmut Hocayı Münir Özkulu Kaybettik

Bu gün Hababam Sınıfının Mahmut Hocası Münir Özkul öldü, Hababam Sınıfı Mahmut Hoca hayatını kaybetti, Hababam Sınıfı Mahmut Hocayı kaybettik, Hababam Sınıfı Mahmut hoca hastanede hayatını kaybetti başlıklarıyla paylaşım sitelerinden biri olan Facebook sayfalarında aşağıdaki resim paylaşılmıştır.
Gördüğünüz fotoğraf facebook sayafalarında paylaşılmaktadır. Peki gerçektende Münir Özkul öldümü?
Bir tanıdığımın facesinde gördüğüm bu resimden hemen sonra internette haberlere baktım. Henüz Münir Özkul ile ilgili herhangi bir ölüm haberine rastlamadım. Ya haber yalan, yada haber çok yeni olduğu için henüz kimse haberdar değil. İnşallah haber yalandır. Artık sevdiğimiz değer verdiğimiz kişilerin ölümleri gerçekten bizleri çok üzüyor.
Şayet Münir Özkul'un ölüm haberi doğruysa ilerleyen saatlerde basında yer almaya başlayacaktır bizlerde o zaman bu bilgiyi sizlerle paylaşırız. Ama dediğim gibi umarım ve dileğim Mahmut Hoca yani Münir Özkul hayatta olsun.
Az önce bir sitede bu durumla ilgili haber okudum. Münir Özkul ile ilgili haberde Dün sabah yani 27 mayıs 2016 tarihinde ağır solunum yetmezliği sebebiyle saat 9 buçukta (09:30) civarında Medical Park Bahçelievler hastanesine ambulansla getirilmiş ve bugün 28 mayıs 2016 tarihinde öğle saatlerinde durumun ağırlaşması sebebiyle hayatını kaybetti deniliyordu. Ancak Bu kadar önemli bir ustanın ölüm haberini televizyon kanallarının hiç birinde duymadım. Dolayısı ile Münir Özkul Öldü haberleri ve yukarıdaki resimlerde yazılı olanlar asılsızdır lütfen böyle haberlere itibar etmeyin. Demans hastası olan Münir Özkul hayattadır yaşıyordur. Öyle birşey olsa öldüğü ilk dakikalardan itibaren böylesine büyük ve değerli bir sanatçının ölüm haberini günlerce televizyonlarda verirlerdi. Asılsız bir haber yayarak ellerine ne geçireceklerini anlamış değilim. Allah sağlık sıhhat versin inşallah..!
Artık öldü ölecek diyecekleri kalmadı kimsenin. Sonunda büyük sanatçı, filmlerin babası Münir Özkul, İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. 93 yaşındaki usta sanatçı, uzun süredir bilinci kapalı bir şekilde yatakta hayatını sürdürüyordu. Münir Özkul'un cenazesinin 7 Ocak Pazar günü kaldırılacağı açıklandı.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder