12/30/2015

İhtiyaçlar İçin Okunan Etkili Dua İhtiyaç Duası

  Hiç yorum yok
İhtiyaçlar İçin Okunan Etkili Dua İhtiyaç Duası
İhtiyaçları Gidermek İçin Tesirli Dua

Tesirli Etkili İhtiyaç Duası

Gerek maddi ihtiyaç, gerekse manevi ihtiyaç hayatımızda olmazsa olmayanlardandır. Kiminin acil paraya ihtiyacı için, kiminin manevi yönden karşılanmasını istediği ihtiyaçları, kiminin sağlığı konusunda karşılanması gereken ihtiyaçları, kiminin eğitimi konusunda karşılanması gereken ihtiyaçları ve daha bunlara benzer birçok ihtiyaçlar sıralanabilir.
Ancak uzmanlar istenenlerin helal olması gerektiği konusunda ortak fikirdelerdir. (Piyangodan para çıksın) gibi ihtiyaç tamamen haram olur bu nedenle helal olacak istekler için dua edilmelidir diye önermektedirler.
Herhangi bir şeye ihtiyacı olan bu ihtiyacını elde etmesi için okunması tavsiye edilen dua, Allah'ın Esmalarından El-Mukît ismidir. Allah'ın El-Mukît ismini usulünce okunması durumunda istenen ihtiyaçların elde edileceğini uzmanlar özellikle belirtmişlerdir. El-Mukît ismini usulüne uygun olarak sayısınca, gününde ve saatinde zikredilmesi gerekmektedir.

El-Mukît isminin sayı değeri nedir? El-Mukît ismi hangi günler okunur? El-Mukît ismi kaç tane kaç adet okunur? Arama kutusunu kullanarak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder