12/22/2021

Gökhana Selam Söyleyen Hamamcı Selda

  Hiç yorum yok
Gökhana Selam Söyleyen Hamamcı Selda
Gökhan'ın Hamamcı Selda'sı

Geçen bölümde O Ses  Türkiye yarışma programında Gökhan'a selam söyleyen biri, programda Gökhanı zor duruma düşürdü.
Yarışmada performansıyla jüriyi büyüleyen bir yarışmacı, çalışacağı jüriyi seçtikten sonra sahneden gitmeden söylediği bir cümle herkesi güldürdü. Tabiki başta Acun Ilıcalı'yı...
Yarışmacının söylediği cümle Athena Gökhan'a yani Gökhan Özoğuz'a hamamcı Selda ismindeki bir hayranından selam yollamasıydı.
Hamamcı Selda'yı O Ses Türkiye'ye Getirtecekmi? Hamamcı Selda O Ses Türkiye Yarışmasına Katılacakmı?
Hamamcı Selda'nın Gökhan'a selam yollamasıyla Gökhan artık Acun Ilıcalı'nın diline düştü. Ben şahsım adıma diyorumki "Acun Ilıcalı o hamamcı Selda'yı O Ses Türkiye'ye getirtecek. İlerleyen programlarda göreceksiniz. Acun, Gökhan'a bu akşam bir sürprizimiz var diyecek ve hamamcı Selda programa gelecek" diyorum.
Hamamcı Selda ve Gökhan Arasındaki İlişki Nedir?
Hamamcı Selda sadece bir hayrandan ibaret bence.. Çünkü Gökhan'ın sempatik tavırları bir çok kişiyi hayran bırakmaya devam ediyor.
Yarışmacı kız programa gelmeden önce hamama gitmiştir malum güzel görünecek:)) ve hamamda görevli olan Selda'yada O Ses Türkiye yarışmasına çağrıldığını söylemiştir Selda'da sempatik tavırları olan Gökhan'a selam söylemiştir. Bir diğer alternatifte hamamcı Selda ismi televizyonda duyulsun müşterisi artsın diyede selam yollamış olabilir.
Hamamcı Selda Hangi Hamamda Çalışıyor?
Benim tahminime göre meşhur hamamcı Selda, yarışmacı kızın O Ses Türkiye yarışmasına gelmeden önce nerdeydiyse yani Yarışmacı kızın memleketindeki hamamda çalışan kişidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder