12/22/2021

Hamileyken Gül Koklanırsa Ne Olur? Gebelikte Gül Koklamak Bebeğe Zarar Verirmi?

  Hiç yorum yok
Hamileyken Gül Koklanırsa Ne Olur? Gebelikte Gül Koklamak Bebeğe Zarar Verirmi?
Hamileyken Gül Koklamak Bebekte Gül Lekesi Yaparmı? Hamilelikte Gül Kokusu

Hamileyken gül koklanırsa bebeğin vücudunun bir yerinde gül lekesi olur derler. Ama hamileliğin ilk 3 ayının içinde koklanırsa bebekte leke olur derler. Hamileliğin 4-5-6-7-8-9 aylarındayken gül koklamak bebekte leke yapmaz derler.
Gelelim gerliği olup olmadığı konusuna. Ben bizzat karşılaştığım 2 olaydan bahsedeceğim. Annem hamileyken ona "gül koklama yoksa çocuğun bir yerinde gül lekesi olur" demişler. Annem inanmamış ve koklamış. Şu an ablam 50 yaşının üzerinde ve küçüklüğünden bu yana el bileğinin yan kısmında kocaman gül lekesi var. Gül mevsiminde güller açacağı zaman, ablamın kolundaki gül lekeside iyice kızarıyor.
Diğer olayda bir arkadaşım 2 aylık hamileydi eşide ona gül getirmişti, sakın koklama deyip annemin olayını anlattım ona. Doğal olarak oda buna inanmadı ve "Amaan inanmam ben öyle şeylere al kokluyorum işte" deyip gülü kokladıktan sonrada elini gözüne sürdü. Ve dünyaya getirdiği kızının gözünde gül lekesi oluşmuş. Bu yaşanan olaylardan sonra karar sizindir. Hamileyken gül koklamak bebekte gül lekesi yaparmı yapmazmı konusuna inanıp inanmamak size kalmış.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder