11/15/2021

Milli Piyango 31.12 2014 Yılbaşı Çekiliş Sonucu Sorgulama

  Hiç yorum yok
Milli Piyango 31.12 2014 Yılbaşı Çekiliş Sonucu Sorgulama
Mili Piyango 31 Aralık 2014 Yılbaşı Bileti Sorgula

Milli piyango biletleri ikramiye oranları bu yılda daha önceki yıllar gibi insanların umudu olmaya devam devam ediyor. Yılbaşı demek insanlar için umut ve piyango bileti demek oluyor. Vatandaşlar milli piyango bileti numaralara ikramiye isabet edip etmeğini, Milli piyango biletine ne kadar ikramiye isabet ettiğini sorgulatabiliyor.
Milli piyango yılbaşı biletine ikramiye isabet edip etmediğini, milli piyango yılbaşı çekilişi piyango biletine ne kadar ikramiye isabet ettiğini çok basit bir sorgulama ile öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıda vereceğimiz adrese girip, milli piyango yılbaşı özel çekilişini belirten tarihi girip, milli piyango yılbaşı özel çekilişi için aldığınız biletin üzerindeki numaraları yazıp sorgulama yapabilirsiniz. Ayrıca yine milli piyango yılbaşı özel çekilişi sonucu tam listesi dökümünede bakma imkanınız var.
Milli piyango yılbaşı özel çekilişi ikramiye sorgulama ve yılbaşı özel çekilişi tam listesi sorgulaması adresi: http://www.millipiyango.gov.tr/sonuclar/_cs_piyango.php

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder