5/10/2014

Şanlıurfada Kaybolan Damla Yılmaz, Kaybolan Kız Çocuğu Damla Yılmaz Şanlıurfa

  Hiç yorum yok
Şanlıurfada Kaybolan Damla Yılmaz
Yine Bir Kayıp Daha Bu Kez Şanlıurfa'da Damla Yılmaz

Ne zaman bir haberlere baksam gördüğüm şey mutlaka bir çocuğun kaybolması oluyor. Neden? Neden bu kadar çok çocuk kayboluyor veya ölüyor?
Acaba toplum olarak çokmu sonra bu sorunu farkediyoruz. O kadar televizyon dizileri, eğlence programları, hatta internette gezinmelerle haşır neşirizki ve hatta gündemde televizyonlarda sözü edilen siyasi olaylar, evlerimizde hararetli geçen önemsiz konular bizleri belkide asıl önemli olan konudan hep uzaklaştırıyordu. Kimbilir? Dediğimiz gibi şu yada bu nedenlerle asıl sorunu görmedik göremedik. Kimler bu çocukları kaçırıyor? bu çocuklar kimlerin amacına hizmet etmek zorunda bıraktırılıyor? Belkide bazıları gerçekten kendi kayboluyor ama bu kadar çok çocuk kaybolunca insanın aklına hep kaçırılmış olma olayı daha çok yer ediyor.
Bu kez kaybolan çocuk 8 yaşında bir kız çocuğu...
Damla Yılmaz ismindeki küçük kız aniden Şanlıurfa'da kaybolmuş. Yanında bir büyüğüde var ama hani derler ya kaşla göz arasında kayboldu diye söylenir. Tıpkı o misal ebeveyni telefoncudayken birden bire 8 yaşındaki bir çocuk kayboluyor.
Vatandaş olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için sayfamızda yer verdik. Ziyaretçilerimiz içinde resimdeki kız çocuğunu gören ve yerini bilen varsa en kısa zamanda karakola gidip polise haber versinler. Resmin üzerine tıkladığınızda resmi orjinal boyutu ile görebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder