4/23/2014

Yüreğir İlçesi Kışla Mahallesi Nazan Şimşek Ladin Şimşek Ölü Bulundu

  Hiç yorum yok
 İlçesi Kışla Mahallesi Nazan Şimşek
Battaniyeye Sarılmış Nazan Şimşek ve Ladin Şimşek'in Cesetleri Bulundu

Adana Yüreğir ilçesi Kışla mahallesindeki evlerinde silahla öldrülüp battaniyeye sarılmış olarak anne Nazan Şimşek ve kızı Ladin Şimşek ölü bulundu.
Nazan Şimşek'in kardeşleri Nazan Şimşek'ten haber alamayınca polise haber vermişler ve polis araştırmaları sonucundada anne ve kızın cansız bedenleri battaniye ile sarılmış olarak bulundu. Söylenenlere göre Nazan Şimşek'in eşi Hakan Şimşek iflas etmiş.
Polis Hakan Şimşek'i aramaya başlamış. Nazan Şimşek 3 gün önce öldürülmüş kızı Ladin ise daha sonra yani gün içerisinde öldürülmüş olabileceği düşünülüyormuş.
Kim neden bu ana kıza kıydı? Neden yaşam hakkı insanların elinden alınıyor? Yazık değilmi bu öldürülen insanlara? Bu vicdansızlık Niye? İnsanlar neden insanları öldrüp duruyor? Bir insanı öldürünce bütün sorun bitiyormu? Bir sorunun varsa sorununla ilgili bir yardım al... Niye öldürüyorsun? Çok sinirleniyorum böyle can alanlara... Allah'ın verdiği canı alan kim olursa olsun, buna asla hakkı yok... Umarım katil bir an önce bulunurda çekmesi gereken cezayı çeker. Biz Nazan ve Ladin Şimşek'e Allah'tan rahmet, sevenlerinede başsağlığı diliyoruz ve acılarını paylaşıyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder