4/29/2014

Gizem Akdenizin Cesedi Bulundu Adana

  Hiç yorum yok
Gizem Akdeniz
Adana'da Yaşayan 2 Gündür Kayıp Gizem Akdeniz Neden Öldürüldü?

Henüz 6 yaşında olan minicik bir evlat daha... Gizem Akdeniz parka gitmek için öğle saatlerinde evinden ayrılmış ve 2 gündür kayıplar listesine adı yazılmıştı. Ancak minik kızın cesedi bugün Karaisalı yolu Rüzgârlıtepe mevkisinde ağaçlı bölgede bulundu ve şimdi öldürülen çocuklar listesine adı yazıldı.
Kim ne istedi üçük Gizem Akdeniz'den?
Gizem Akdeniz'i öldüren merhametsiz acımasız insan S. A'nın daha önce Gizem'in ablası ile evlenmek istemiş ve kızı vermedikleri yüzünden intikam için yapmış olduğu söylentileri var.
S.A denilen insanlıktan nasip alamamış kişi küçük Gizem'i bıçaklamış ve boğmuş. Buda yetmiyor gibi adli tıp raporuna göre kısmen o minik bedeninin bir kısmınıda yakmış. Bu vahşeti yapan kişi birde o minik masum yavru Gizem'in babasının amcasının oğlu oluyormuş haaaa birde cinayeti işleyen o değil gibi arama çalışmalarınada katılmış. Adi herif sen bu masum yavruya nasıl kıydın? Senin vicdanın yok ama dilerizki sende zerresi olmayan vicdan bir anda senin yüreğinde yer alır ve ömür boyuda bu sızıyla yaşarsın. Nasılki bu çocuğu öldürdün? Nasılki bu masum çocuğun ailesini böyle bir acıya boğdun? Umarız gecelerde, gündüzlerde, doğan güneş bile sana umut olmasın ve seni boğsun.
Aileler lütfen çocuklarınıza daha fazla dikkat edin.
Küçük Gizem Akdeniz'e Allah'tan Rahmet ve Kederli Ailesine başsağlığı Diliyoruz. Acılarını, Acımız Olarak Paylaşıyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder