9/09/2021

En Çok Hesaplı Botoks Nasıl Yaptırılır? En Sağlıklı Botoks Uygulaması Nasıl Olur?

  Hiç yorum yok
En Çok Hesaplı Botoks Nasıl Yaptırılır
Evde Botoks Nasıl Yapılır? Evde Botoks Yapılırmı?

Hanımlar orta yaşlara geldiğinde yüzlerinde ufak tefek kırışıklıklar ve sarkmalar meydana geliyor. Bayanların bu kırışıklıklar ve sarkmalar için başvurdukları ise en yaygın işlem botoks oluyor.
Geçenlerde bir gece vakti televizyon izlerken, Okan Bayülgen'in programı olan makine kafaya denk geldim. Programda konuklardan biride Dr. Feridun Kunak'tı.
Hemen hemen tüm ev hanımlarının severek ve beğenerek izlediği isimlerden biri olan Dr. Feridun Kunak, botok hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Feridun Kunak botoksun bir zehir olduğunu, bu yüzden botoksu önermediklerini söyledi. Ama en çarpıcı olan açıklaması ise hanımların bir dünya para dökerek botoks yaptırmanın yerini çok çok fazlasıyla alabilecek, çok pratik bir yöntemide canlı yayında gösterdi.
Dr. Feridun Kunak'a göre yüzdeki hücrelerin canlanmasını ve botoksun yerini alan aletten bahsetti. Bu alet bildiğimiz elektrikli süpürgeydi.
Dr. Feridun Kunak botoksun yerini alabilecek kalitede olan elektrikli süpürge ile yüz hattına nasıl uygulanacağını canlı yayında gösterdi.
Gelelim asıl konuya; evin rahatlığında elektrikli süpürge ile botoks nasıl yapılır?
Elektrikli süpürgenin ucunu canlandırmak istenilen bölgeye aşağıdan yukarıya doğru tutulacak. Yani kısacası hücrelerin canlanması istenilen bölge aşağıdan yukarı doğru süpürülecek. İşlem bu kadar basit ve hiçbir masrafıda yok. Bize mantıklı geldi ama denemek lazım.
Bunu duyup deneyen olursa, bir başkasına faydalı olmak açısından yorumlarında belirtirlerse seviniriz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder