4/08/2014

Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Sözleşmeli Hemşire alımı Başvuru Şartları

  Hiç yorum yok
Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Sözleşmeli Hemşire
Afyon Kocatepe Üniversitesine Hemşire Alınacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Sözleşmeli Personel (Hemşire) Alım İlanı Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete'de 26566 sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen hükümlere göre Üniversitemiz Hastanesinde görevlendirilmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

4 adet hemşire alımı
Sağlık meslek liselerinin hemşirelik bölümü mezunu olmak ve temel ve ileri yaşam desteği (CPR), diabet eğitimi ve kan tranfüsyonu eğitimi almış olmak.

1 adet hemşire alımı
Sağlık meslek liselerinin hemşirelik bölümü mezunu olmak, en az 1 sene yenidoğan ünitesinde çalışmış olmak.

1 adet hemşire alımı
4 yıllık sağlık yüksekokullarının sağlık bilimleri fakültelerinin ebelik bölümü mezunu olmak, neonatal resusitasyon sertifikasına sahip olmak ve en az 6 ay kadın hastalıkları ve doğum servisinde ebe/hemşire olarak çalışmış olmak.

Toplam alınacak hemşire 6 adettir. Şartları uyan ve gerekli nitelikleri taşıyan hemşire adayların Adayların, ilanın gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) müracaat edeceklerine dair dilekçesi, mezuniyet belgesi (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) ve ilgili (2012 yılı) KPSS (B) grubu puan belgesi ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Bu ilanın yayımından önce yapılmış olan müracaatlar geçersizdir.
Gerekli Bilgi için irtibat telefonu :
0 (272) - 444 03 03 dahili 11364 -11365

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder