10/06/2021

3 Buçuk Yaşında Erkek Çocuğu Pamir Dikdik Kayıp, Kaybolan Erkek Çocuğu Pamir Dikdik Bulundumu?

  Hiç yorum yok
3 Buçuk Yaşında Erkek Çocuğu Pamir Dikdik Kayıp
3 Buçuk Yaşındaki Pamir Dikdik Kayıp

İstanbul Zekeriyaköy'deki evlerinin kapısını açıp dışarı çıkan ve bir daha haber alınamayan küçük Pamir için semt halkı, polis, jandarma ve AKUT görevlileri seferber oldu. Bugün haberleri izlerken içimizi sızlatan küçük Pamir'in kaybolması haberi ile vatandaş olarak bizimde bir faydamız olur belki diye, bu haberi sitemizde yayınlıyoruz.
Resimde görülen kaybolan 3 buçuk yaşındaki Pamir'i gören ve yerini ilen vatandaşlarımız lütfen en yakın polis karakoluna giderek haber versinler. Evlat acısı, acıların en büyüğüdür. Duyarlı ve hassas vatandaşlar bu ve buna benzer konularla ilgileneceklerinden şüphemiz yok.
Ülkemizde her sokakta olması gereken güvenlik kameralarının olmayışı kaybolan kişi yada kişilerin bulunmasını oldukça geciktirmektedir. Oysaki her ilde, ilçede, köyde, kasabada, sokaklarda bir mobese kamerası olsa şu ana kadar küçük Pamir'e ne olduğu nereye gittiği veya birilerimi götürdü ortaya çıkardı. Ne yazıkki yeteri kadar sokaklarda mobese olmaması sonucunda ailelerin çoğunun içi bu gibi durumlarla sızlayacak acı çekmeye mahkum kalmak zorunda bırakılmaktadır.
Devletten isteğimiz lütfen her sokağa mobese yerleştirin. Yerleştirinki aileler bukadar acı olaylarla karşılaşmasın.
Çağrımızı tekrarlayarak yazımızı sonlandıralım. RESİMDE GÖRÜLEN KÜÇÜK ÇOCUK PAMİR DİKDİK'İ BİR GÖREN VEYA YERİNİ BİLEN VARSA, LÜTFEN EN YAKIN POLİS KARAKOLUNA HABER EDİN.
Yazımızı yayınladıktan sonra tekrar haberleri izlerken malesef kötü haberi öğrenmiş bulunmaktayız. Küçük Pamir komşu evin havuzunda ölü bulundu. Daha önce havuzlara bakılmış fakat bulunamamış olduğunu ancak gönüllü aramalara katılan bir bayanın havuzdan şüphelenip tekrar aranması sonucunda Pamir'in cesedi bulundu. İnanılmaz bir üzüntü içindeyiz. Ailesine en samimi duygularımızla sabırlar diliyor ve başsağlığı diliyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder