10/06/2021

Cem Yılmaz Maral Büyüksaraçla Birliktelermi?

  Hiç yorum yok
Cem Yılmaz Maral
Cem Yılmaz Eski Sevgilisyle Tekrar Beraberlermi?

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu ile evlenip geçen senede bu evliliği bitirdiler. Ahu Yağtu evlendiğinde üstelik hamileydi. Cem Yılmaz şimdilerdede eski sevgilisine komşu oluyormuş. Haberlerde acaba eski aşk yeniden alevleniyormu yazıyor. Cem Yılmaz'ın eşi Ahu hanımdan ayrıldığınıda yeni öğrendim. Yazık olmuş. En çokta anne ve babasıyla bir arada büyümeyi hak eden bebeğe yazık olmuş..

Neyse o konuyu orada bitirelim başka konuya geçelim.
Ben şaşırıyorum bu ünlülere. Bir bakıyorsunuz evleniyorlar, 2 sene geçmedende boşanıveriyorlar. Sözümüz yanlış anlaşılmasın bizim sözümüz genellemedir. Genelde ünlülerde bir huy var. Evleniyorlar 2 sene geçmedende boşanıyorlar. İyide Evlilik elbette farz olduğu kadar,  boşanmakta bir o kadar sünnettir. Fakat çoğu ünlüler ekranlar karşısında evlilik kutsal müessese diyorlar, ama dedikleriyle kalıyorlar. Nerde kutsallık peki? 2 bilemedin 3 sene sonra atıyorsun başından, sora gelsin yenisi... Kutsallık anlayışı bumu? Bu yönden evliliklerine sahip çıkan ve sürdüren ünlüleride taktir etmemek mümkün değil. Evliliğini hala devam ettiren çiftlere örnek verecek olursak bunlardan biri Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, Demet Şener ve İbrahim Kutluay. Bunlar taktir edilmeye layıklar. Yani şimdi onlar hiçmi sorun yaşamıyorlar? Mutlakaki yaşıyorlardır ama yuvalarına sahip çıkmayıda biliyorlar. Valla Helal Olsun ve Allah Nazarlardan Saklasın.
Bazı ünlülerde; cebi para görünce, ün, şan, şöhret bulunca, piyangodan büyük ikramiye çıkmış kadın veya erkek gibi ilk yaptıkları şey eşlerini boşuyorlar.
Evlilik konusunda ünlüleri örnek alanların vay haline..!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder