2/16/2021

Medcezir Eylül Doğum Tarihi Burcu Nedir? Medcezir Eylül Hazar Ergüçlü Kaç Yaşında?

  1 yorum
Medcezir Eylül Doğum Tarih
Hazar Ergüçlü Nereli? Hazar Ergüçlü Kim Ne İş Yapar?

Son zamanların en çok sevilen dizisi Medcezir, cuma akşamları izleyici tv ekranına kitliyor. Medcezir dizisindeki oyuncuların nereli olduğunu, hangi yıl doğduğunu, bucunun ne olduğunu, doğum tarihini gibi bir çok özellikleri, medcezir dizisini izleyenler merak ediyor. Çünkü hepsi birbirinden başarılı oyun sergiliyor.
Diziden en çok dikkat çeken isimlerden biride Eylül karakteri ile Hazar Ergüçlü.

Hazar Ergüçlü; 1 Ocak 1992 Kıbrıs doğumludur.
Hazar Ergüçlü'nün burcu: Oğlak burcudur. 2014 yılına göre hesaplandığında, Hazar Ergüçlü (Medcezir Eylül) 22 yaşında oluyor.

Oğlak Burcunun Genel Özellikleri:
Oğlak burcu olanlar hayata ya çok erken başlar yada hayata çok geç kalırlar. Oğlaklar kendinden emin ve güçlüdürler. Sevgi ve ilgiye özlem içinde olurlar. Oğlaklar aşırı hassastır duygularını dışa vuramazlar. Çok titiz ve olayları çok ciddiye alırlar. Oğlakların mizahi yönleri çok gelişmiştir. Espiriyi çok iyi algılar ve çok iyi espiri yetenekleri vardır. Oğlaklar doğal olmayan hiç bir şeyden hoşlanmazlar hatta nefret ederler. Oğlaklar sabırlıdırlar. Oğlak burcunda doğanlar kıvrak zekaya sahiptirler ani bir durum karşısında zekice savunmasını yapar.

1 yorum :

  1. sen çok güzel bir kızsın hazar abla senin bir numaralı hayranınım emin ol ve en büyük hayalim medcezir dizisindeki yuncularla tanışmak tabikide seninle de bu arada eyer bu yorumumu okuyorsan medcezir dizisindeki bütün oyunculara selamımı iletmeni istiyorum 1 numaralı hayranınızım her bölümünüzü izliyorum

    YanıtlaSil