10/06/2021

Annemin Babasına Yaptığı Şaka, Annemin Et Şakası

  Hiç yorum yok
Annemin Babasına Yaptığı Şaka
Annemin Fabrika İşçisi Babasına Yaptığı Etli Şaka

Evet daha önceki annanemle anım isimli yazımdada söylediğim gibi annemin muzurlukları hakkında yazılar yazacağımı söylemiştim.
Henüz annem bekarken, rahmetli babası bir uçak fabrikasında çalışan işçiydi.
Fabrika işçileri her gün fabrikaya gittiklerinde ceplerindekileri boşaltmak zorundalarmış. Sanırım bir çeşit güvenlik tadbiri olsa gerek.
Rahmetlik dedem sabahları arada sırada işe geç kalırmış ama geç kalsada tam vaktinde fabrikada olurmuş. Yine böyle bir günde benim muzur annem, dedemin cebine çiğ et koymuş. Tabi dedem fabrikaya geç kaldım diye alel acele evden çıkıp uçak fabrikasına gitmiş. Eeeee ceplerini boşaltma vakti gelmiş, dedem çaresiz ceplerini boşaltırken kontrol memurunun masasının üzerine cebinden çıkan çiğ etide koyuvermiş. Kontrol memuruna bu etin cebine nasıl girdiği konusunda açıklama yapması oldukça zor olsa gerekki, dedem içinden ahhh kızım ahhh ben sana sorarım diye söyleniyormuş. Ama tabiki akşama kadar rahmetli dedemin öfkesi siniri geçiyormuş.
Yine bir başka annem ve babasıyla yani dedemle olan hikayeyi yine paylaşacağım ama zamanı geldikçe. Bu arada bunlar kesinlikle yaşanmış anılardır. Uydurma değildir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder