10/06/2021

Gece Hayatları, İnsanlar Geceleri Neler Yapar?

  Hiç yorum yok
Gece Hayatlarında yaşananlar
Gece Hayatındaki Alemler Erkekler ve Kadınlar

Günümüzde artık Türkiye'nin birçok yerinde gece hayatı yaşayanlar var. En çok gece hayatı ise İstanbul'da yaşanmakta...
Gece hayatına, yaşamak diyenler neler yapar?
1-bol alkol tüketip, kendilerini rezil duruma düşürmeye gece hayatı diyorlar.
2- eğlence mekanlarına gidip; dans, içki, geceye eşlik eden partnerlerle islâma aykırı yaşamaya, hayat diyorlar.
3- Sohbetli oyun siteleri yada chat sitelerinde geceleri avcılık yapıp, sonrada buna uykum kaçtı zaman geçiriyorum diyorlar.
4- Bazı araba modelleriyle geceleri drift yaparak, çevre evlerde uyuyanları rahatsız ediyorlar ve bunada arkadaşlar arasında eğlence diyorlar.
Yukarıdaki resimde görünen içkili bayanın haline bir bakın. Daha içkinin sonucunun en masum hali bu... Öyle resimler varki. Hiçbir bayan bu kadar sefil ve rezil olamaz... Bazı alkolü fazla kaçıran erkeklerde varki, onlarada adam denilemeyecek kadar adamlıktan çıkmış... Peki büyükler bu kadar gece hayatına düşkünken bu kişilerin çocukları ne yapıyor? kimi nasıl ve hangi davranışı ile örenek alıyor? Gelecekte durum daha vahim bir hal alacak gibi görünüyor.
Bizim zamanımızda akşam ezanı okunduğu vakit herkes evine girerdi. Misafirliklere ailece gidilir, eğlenceli muhabbetler gerçekleşirdi. İçilenler içki değil, çay yada kahveler olurdu. Büyüklerimiz "akşamın hayrından, gündüzün şerri daha iyidir" derdi. Lütfen google arama motoruna gece hayatları yazıp görsellere bir bakın! iyi ve güzel olan ne görürsünüz? Biz hemen söyleyelim Şeytanın istediği herşeyi görürsünüz. Yazık bu insanlara, yazık onları örnek alan çocuklara, yazık gençlere... Müslüman olan ülkemiz nereye gidiyor böyle?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder