9/10/2021

Sivrisineklerden Nasıl Korunurum

  Hiç yorum yok
Sivrisineklere çözüm
Sivrisinekleri Vücuttan Uzaklaştırmanın Etkili Çözümü Nedir?

Sivrisinekler; yaz aylarında açık havayı bırakın, evin içinde bile son derece rahatsız eden canlılardır. Peki sivrisineklerden kurtulmanın yolu nedir derseniz bir kaç tane önerimiz olacak.
1-Ağız ve diş bakımı için kullanılan LİSTERİN'i bilmeyen yoktur. Listerini vücudunuza sürerek yada sprey şişeden vücudunuza sıkarak sivrisinekleri uzaklaştırabilirsiniz.
2-Kedinanesi yağı eğer kedinanesi yağı bulamazsanız (nane yağıda) olabilir. Kedinanesi, çay ağacı yağı, okaliptüs, su. Bu meddelerden hazırladığınız solüsyonu vücudunuza sürerek sivrisinekleri uzaklaştırırsınız. Üstelik marketlerde satılan sivrisinek kovuculardan 10 kat daha etkilidir.
3-Saf vanilya parçalarını nabız noktalarına sürdüğünüzde sivrisinekler sizden uzak duracaktır. Sizde sivrisineksiz rahat bir uyku uyursunuz.

4-Balkon yada evinizde bir saksıda yetiştireceğiniz sarımsak yada biberiyede sivrisinekleri uzak tutar.
5-Piknik yada balkonda mangal yaptığınızda sizi sivrisineklerin rahatsız etmemesi için, yanan mangal ateşine adaçayı ile biberiye atarsanız kesinlikle sivrisinekler sizden ve bulunduğunuz ortamdan uzaklaşır.

Birde sadece sivrinekleri değil diğer bütün haşereler için bir solüsyon tarifimiz var. Bu solüsyonla sivrinek, arı, kara sinek, bit, pire, yaprak bitleri, uçan karıncalar, kırkayak gibi canlılarıda sizden uzaklaştırır.
2 bardak su
4 damla lavanta yağı
hint limonu
nane yağı veya taze nane
biberiye
adaçayı

Malzemeleri sprey şişesinde hepsini karıştırıp beklettikten sonra kullanıma hazır hale gelir. Vücudunuzda hangi bölgenizi korumak istiyorsanız sprey ile sıkmanız yeterli olur.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder