9/10/2021

2013 Yılının En İlginç Erkek Saç Modeli

  Hiç yorum yok
İlginç Erkek Saç Modeli
2013 Erkek Saç ve Bıyık Modeli
Erkekler için değişik saç modelleri, erkekler için saç tasarımları ararken bu yandaki fotoğrafta görülen en iğrenç ve en kötü bir erkek saç modeli ile karşılaştık.
Acaba böyle bir modeli neden yaptırmıştır diye düşündük. Bu adam ya bıyıklarından dolayı kompleksli olduğu için, istediği hayalini kurduğu bıyığı kafasının ön kısmına kondurarak kompleksini tatmin ediyor. Ya kafasının başka bir yerinde saç yok sadece orda var. Ya kimse ona sakın böyle bir model yaptırma dememiş. Ya berberinde bir salaklık var. Ya da bu adamda bir salaklık var.
Aklımıza birde şu soru geliyor bu saç modelini görünce, Acaba bu adamın sevgilisi varmı? gerçi pek sevgilisi olduğunu sanmıyoruz ama sanırız sevgilisi varsada oda buna benzer zevkleri olan biridir herhalde diyoruz.
Netice olarak bıyıklı saç modeli hayatımızda ilk kez görüyoruz. Hani huni gibi öne doğru uzayan ve kalıp gibi duran, yada tek sıra saç dikleştirilmiş modeller gibi enteresan ve bir o kadarda itici modeller gördükte, böylesi bir tarzı ilk kez gördük.
Özellikle bayanlardan bu saç modeli için yorumlar bekliyoruz..! ve acaba onların sevgilileri böyle bir saç modeli yaptırsa bayanlar ne yapardı bunuda yorumlarında belirtirlerse seviniriz. Bunu sizden istememizin sebebi gerçektende sadece meraktan dolayı.... Dünyada nasıl zevklere sahip insanlar var hayret..!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder