9/09/2021

Sivrinekleri Uzak Tutmanın Etkili Yolları Varmı

  Hiç yorum yok
Sivrinekler
Bitkisel Sivrisinek Kovucular, Sivrisineklerden Kurtulmanın Etkili Yolları ve Püf Noktası

Yaz sıcaklarının iyice bastırmasıyla sivrisinek sorunlarıda artmaya başladı. İlaç kullanmadan sivrisinek nasıl uzaklaştırılır, alternatif yöntemler anlatacağız.
Sivrisineklerin en çok sevdiği ve sivrisinekleri en çok çeken cilt tipi, nemli ciltlerdir. Nemden kasıt hafif yada fazla ter dir. Mümkün mertebe terlememeye özen göstermelisiniz.
Sinek kovucuların kokusundan rahatsızlık duyanlar için bitkisel sivrisinek kovucu tarifide vereceğiz.

Bitkisel Sivrisinek Kovucu Yapılışı:
Özelliklede astım hastaları kokulara karşı son derece duyarlıdırlar. Günümüzde kokusuz sivrisinek kovucular satılıyor olsada yinede alerjik astımı olan kişiler bu kokuyuda hissedebiliyorlar. Sivrisinekleri vücudunuzdan veya evinizden uzaklaştırmanın küçük ama etkili püf noktaları var.
Lavanta yağını suyla karıştırıp losyon yaparak vücudunuza uygulayın sivrisinekleri vücudunuzdan uzak tutar. Lavanta yağı istemeyenler için bir başka alternatif nane yağı ve su ile losyon yapabilirsiniz. Eğer nane yağıda kullanamam diyorsanız okaliptus yağını su ile karıştırarak losyon yapıp vücudunuza tatbik edin bu losyonlar sivrisinekleri etkili bir şekilde vücuduzdan uzak tutacak.

Sivrisinekleri Evden Uzak Tutmak İçin Bitkiler:
Sivrisinekleri sadece vücudunuzdan değil evinizdende uzak tutmak istiyorsanız çok basit bir yolu var. Evinizde fesleğen yetiştirin. Fesleğen yetiştirmiyorsanız alacağınız bir fesleğen kurusundan evde tütsü tapabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder