9/10/2021

Kadınların Ayak Numarası Kaç Olur

  Hiç yorum yok
Kadınların Ayak Numarası
Kadınlar Kaç Numara Ayakkabı Terlik Giyer?

Bir erkeğin sevdiği değer verdiği nişanlısı olabilir, sevgilisi olabilir, çok sevdiği bir kız arakadaşı olabilir ona kendi zevkine uygun ayakkabı veya terlik gibi hediye almak istediğinde tek sorun bayanın kaç numara ayakkabı veya terlik giydiğidir.
Ayakkabı almak istediğiniz bayanın ayak numarasını bilmiyorsanız bir ip ucu verelerim. Kadınların çoğu 37 veya 38 numaralı ayakkabı giyerler. Yaşı biraz ileri olanlarda kemik yapısı veya hastalıktan dolayı büyüyen bir ayağı yoksa o bayanlarında çoğunun ayak numarası 39 dur.
Erkeklerin çoğunluğu 41 ve 42 numaralı ayakkabı giyerler bunun için diğer ip ucuda, bir kadının ayak numarasını tahmin etmek için kendi ayağınızın boyutu ile kıyaslamanızdır. Sizin ayağınızdan baya küçük bir ayağa sahipse, o bayanın ayak numarası 37-38 dir.
Eğer sizin ayağınızın boyutundan biraz küçükse o zamanda kadının ayak numarası 39 olma ihtimali yüksektir.
Kimi erkek annesi kaç numara ayakkabı giyer onu bile bilmez. Ama bazı zaman özel günlerde hediye olarak ayakkabı almak güzel bir fikir olabilir. Çünkü bütün kadınların ayakkabı hobisi vardır. Kadınların ayakkabıya ihtiyaçları hiç bitmez. Alternatif hediye olarak düşünülebilir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder