3/28/2013

Messenger Hotmail Kalkıyor Skype Dönemi Başlıyor

  Hiç yorum yok
Messenger Hotmail
Hotmail Kalkıyor Messenger Kullanımı Bitiyor

Nisan ayı içerisinde artık hotmail den yazışma dönemi bitiyor.
Özelliklede Faturalaralı ve banka ekstreleri meil hesabına gelenler nisan gelmeden messenger larını skype yükseltmeleri gerekiyor. Yoksa ummadığınız anda hotmail hesabınızı açamayabilirsiniz.
Hotmail kalkıyormu? hotmail sonamı erecek? hotmail hesapları ne olacak gibi sorular gitgide daha fazla artmaya başladı.
Her zamanki kullandığınız hotmail hesaplarınızı skype yükselttiğiniz zaman aynı kullanıcı adınız ile oturumunuzu açmanız mümkün. Daha önceden hotmail hesabınıza gelen meilleriniz bu kez skype hesabınıza gelecek. Anlayacağınız değişen pek birşey olmayacak. Ama messenger hesaplarınızı skype yükseltmeniz gerekiyor.
Skpe de ne gibi özellikler var?
Messenger hesabınızda olan herşey var tabiki bazı değişiklerde var. Messenger, Hotmail ve Outlook.com kişilerinizi karşınızda oluyor. Skype'ta oturum açtığınızda, Messenger, Facebook ve Skype kişilerinizin tümü ile arkadaşınızın isminin üzerine tıklamanız halinde sohbet edilebiliyor. Msn ifadeleri skype dada yer alıyor. Video, fotoğraf, dosya gönderilebiliyor. Skype hesabınızla telefondanda görüşme yapabiliyorsunuz. Görüntülü konuşmalardada bulunabiliyorsunuz.
Messenger hesabınızı skype ye yükseltmek ve skype hakkında aşağıdaki adresten bilgi edinebilirsiniz.
http://www.skype.com/tr/download-skype/skype-for-computer/windows-live-messenger/?cm_mmc=MSFT|LINK_B1-_-z71_MMN_WLM_P3_160x600_TR

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder