9/24/2021

O Ses Türkiye'nin 14 Ocak Starı Nil

  Hiç yorum yok
14 Ocak Starı Nil
14 Ocak Tarihinin O Ses Türkiye Birincisi Nil Karataşoğlu

Hiç bir hafta kaçırmadan izlediğim, Acun Medya'ya ait O Ses Türkiye Yarışmasının bu geceki yorum ve performans ile Nil Karataşoğlu bana göre bayanlarda gecenin birincisi starıydı.
Jüri koltuğunda oturan Ünlü sanatçıları bile kendine kilitleyen Nil, mutlaka ekranları başında izleyen ve dinleyenleride şüphesiz etkilemiştir.
Olağanüstü bir yorum yapan Nil Karataşoğlu Sezen Aksu'ya ait Yalnızlık Senfonisi isimli parçası ile gerek salondaki izleyenleri olsun gerekse ekran karşısında izleyenleri olsun tam anlamıyla yıktı geçti.
Ama Düellodaki rakibininde hakkını yememek lazım. Nil'e öyle bir jest yaptıki özellikle bu jestinden dolayı hiç unutulmayacaktır.
O Ses Türkiye yarışmasının erkeklerde starı ise Berkan Taşkın'dı.
Gecenin erkek starı olan Berkan Tanrım Bana Kuvvet Ver Bu Aşka Bu Sevgiye Gücüm Kalmadı parçasını söyleyerek oda erkek yarışmacılar için olağanüstü performans sergiledi. Ve ne zaman onu izlesem aklıma hep Bülent Ersoy'un ilk televizyonlarda çıktığı zamanki görüntüsü aklıma gelir. Tabiki ses olarak benzemiyor ama görüntü olarak biraz anımsatıyor sadece. Görüntü derkende yüzünün benzerliği değil, sahne duruşu, gençliği tuhaf ama bir asalet benzetmesi benimkisi... Her ikisinede başarılar dileriz.
O Ses Türkiye Yarışmasında bana göre bu gece Gölge'ye sanki haksızlık oldu gibi geldi bana.. Ben Gölge'nin tarzını çok beğenirim türküsünü yada şarkısını okurken insana dokunduran bir sesi var. Ama tabiki jüri üyeleri usta birer sanatçı onlar daha iyisini bilir diyoruz..
O ses Türkiye Yarışması'nın Nil Karataşoğlu'nun performansını acunmedya.com adresinden izleyebilirsizniz..
Nil Karataşoğlu Yalnızlık Senfonisi performansını aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz
http://www.acunn.com/video/o-ses-turkiye/nil-karatasoglu-yalnizlik-senfonisi/1327

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder