1/13/2013

Euroban Tekfen Personel Alımı

  Hiç yorum yok
Euroban
Eurobank Tekfen Personel Alımı Ve Başvurusu

1989 yılından 2001 yılına kadar tek şube ile hizmet verdi. Tekfen Yatırım Finansman Bankası 2001 yılından sonra büyümeye geçerek birikimlerini ticari bankacılık alanınına aktarma kararı aldı ve bunun sonucu olarak aynı yıl içinde Bank Ekspresi bünyesine kattı. Daha sonra Yunanistan'ın ikinci büyük bankası olan Eurobank EFG ile anlaştı. Eurobank EFG, bankanın %70 hissesine sahip oldu Tekfen Grup %30 payla bakanın ünvanı yasal süreçlerin tamamlanması ve hisse devrine kadar yoluna devam etti. 2008 yılında Tekfen Grup, 11 ocak 2008 de Eurobank Tekfen olarak değişti.
Eurobank Tefken açık pozisyonlarında başta gişe yetkilisi olmak üzere, operasyon yetkilisi, şube operasyon yönetmeni, portföy yöneticisi, şube ve genel müdürlük müfettişleri, itibariyle işe alım uzmanı, risk yönetimi uzmanı, gayrimenkul değerlendirme uzmanı, peğitim yetkili yardımcısı gibi pozisyonlarda personel alımı yapılacaktır.
Başvuru yapan deneyimli yada deneyimsiz adaylar insan kaynakları grubu yetkilileri ile personel ihtiyacı olan şube ve bölüm yetkilisinin katılacağı görüşmelere davet edilir. Bankacı adayı yetiştirme programlarına personel alım aşamalarında mülakat dışında, genel yetenek sınavı ile ingilizce sınavları da yapılabilir.
Eurobank Tekfen personel alımlarını Secret CV işbirliği ile yürütür.
Eurobank Tekfen'e açık pozisyonlara yada genel başvuru yaparken çalışmak istediğiniz bölüm ve ili belirtmeniz daha kolay sizinle iletişime geçilmesinde yararı olur.
Eurobank Tekfen'de açık pozisyonları Görmek ve genel başvuru yapmak için aşağıdaki adresten yararlanabilirsiniz.
http://www.secretcv.com/ilan/genel-basvuru_209194.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder