1/13/2013

Albaraka Türk Katılım Bankası Personel Alımı Ve Başvurusu

  Hiç yorum yok
Albaraka Türk
Albaraka Türk Personel Alımları Ve İş Başvurusu

Faizsiz bankacılık alanında Türkiye'deki ilk ve öncü olan Albaraka Türk Katılım Bankası'dır. Albaraka Türk Katılım Bankası 1985 yılından itibaren ülke genelinde 130 dan fazla ve yurt dışında da 1 şubesi ile ortaklarına, müşterilerine ve çalışanlarına hizmet veren uluslararası faaliyet göstermektedir. Albaraka Türk Katılım Bankası faizsiz bankacılık sektörünün ilki olmanın sorumluluğuyla, kurumsallaşmış organizasyon yapısı, özlük hakları ve eğitim imkanlarıyla, yeni mezun olanlar ve profesyonel kadrolar tarafından tercih edilen finans kuruluşlardandır.
Albaraka Türk Katılım Bankası'nın yeni açacağı ve mevcut şubelerinde özellikle katılım bankacılığı sektöründe çalışmak isteyen faizsizlik prensibine benimseyip inanan bireylerin istihdamını sağlamak için personel alımlarını devam ettiriyor.
Üniversite mezunu olan, 28 yaşını geçmemiş olan ve askerlikle ilişiği olmayan adayların başvuru yaptıklarında, personel ihtiyacı olduğu zaman sınava alınıyor ve sınavda başarılı olan adaylar mülakata davet ediliyor.
Albaraka Türk Katılım Bankası İşe alım uzmanı, risk yönetimi uzmanı, gayrimenkul değerlendirme uzmanı, performans yönetim uzmanı, eğitim yetkili yardımcısı, gişe yetkilisi, kariyer yönetim uzmanı, şoför ve müşteri ilişkileri yöneticisi gibi farklı pozisyonlarda personel alımı yapmaktadır.
Albaraka Türk Katılım Bankası'nın açık pozisyonlarını görmek için aşağıdaki adresten yararlanabilirsiniz.
https://hr-link.net/customized/homepage/albarakaturk/index.html
Albaraka Türk Katılım Bankası'na genel başvuru formu için aşağıdaki adresten yararlanabilirsiniz.
https://hr-link.net/customized/homepage/albarakaturk/index.html
Albaraka Türk Katılım Bankası'na engelli personel başvuru formu için aşağıdaki adresten yararlanabilirsiniz.
https://hr-link.net/customized/homepage/albarakaturk/index.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder