12/22/2012

Eczacıbaşı Personel Alımı 2013, Eczacıbaşına Personel Alınacak

  Hiç yorum yok
Eczacıbaşı Personel Alımı 2013
Eczacıbaşı Personel Alımı Ve İş Başvurusuru

Ülkemizin en büyük kuruluşları arasında bulunan Eczacıbaşı topluluğu iş fırsatları ve yeni isdihdam yaratması açısından ülke ekonomisinin de bel kemiği olan firmalarımızdan biridir. Eczacıbaşı topluluğuna dahil kuruluşların eleman ihtiyaçları Eczacıbaşı Kariyer tarafından yönetiliyor. Eczacıbaşı Topluluğu’na tüm başvurular sadece Eczacıbaşı Kariyer (www.eczacibasikariyer.com) başvuru sitesinden yapılmaktadır. Eczacıbaşı bünyesindeki çalışanların eğitim düzeyleri, yetkinlikleri, performansları ve piyasa değerleri dikkate alınarak ücret yönetimini belirler. Eczacıbaşı Kariyer’de “İlanlar” alanından kullanıcı adı ve şifre oluşturarak adımları takip edip başvurunuzu yapabilirsiniz.Eczacıbaşı topluluğundaki kuruluşlardan birinde görev almak ister misiniz? personel alımlarını açık oluşan pozisyonlar için iş ilanları yayımlayarak yapmaktadır.
Türkiye’nin en seçkin kuruluşlarından Eczacıbaşı bünyesinde görev almak isteyen kişilerin firma tarafından verilen ilanları düzenli olarak takip etmesi gerekmektedir. Başvurusu olumlu değerlendirilen adaylar iş görüşmesi için davet edilmektedir. Eczacıbaşı işe alım süreci açılan pozisyona bağlı olarak sadece mülakat uygulanırken bazı pozisyonlar için ise yetenek bazlı testler ve yazılı sınavlar uygulanabilmektedir.

Eczacıbaşı iş başvurusunda bulunmak ve başvuru formuna aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
https://kariyer.eczacibasikariyer.com/Default.aspx?q=fqjDfF0QUq8f4YLEsmtImNzBfxQwMzzXp2vL6PaJaimfHpPvKIHoMt+YUQtkWCM5tOExVGTKWcefnclJ4ok3Gg==

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder