9/09/2021

Sigaraya Son -BTM Ankara - 1 Saatte Sigaraya Son Veren Mucizevi Yöntem

  Hiç yorum yok
sigara içmeyi önleyen formül
1 Saatte Sigara Bağımlılığına Son
Yanlış görmediniz 1 saat gibi kısa bir uygulama sonrası sigaraya veda ediyorsunuz. Bunun en denenmiş örneği benim.
Ben 30 yıldır sigara bağımlısıydım. Bir arkadaş tavsiyesi üzerine BTM Ankara Ümit Bey'in uygulamasına tereddütlü olarak katıldım ve cidden olumlu sonuç aldım. Şu an sigarayı bırakmış durumdayım ve hiç bir sorunumda yok. Çok rahat bir günlük yaşamım var.
BTM Ankara'da sadece sigara bağımlılığı değil, alkol bağımlılığınada son veriliyor.
Kilo problemleri için seanslar uygulanıyor, stres, kaygı, endişe, korku ve daha bir çok psikolojik rahatsızlıklar içinde destek seansları yapılıyor.
Şimdi BTM Ankara'da neler yapılıyor, BTM ANKARA uygulamaları broşürdeki gibi tek tek anlatalım.
Sigara Bırakmak İçin; MoraPLUS EFFECT
Mora Biorezonans sigara bıraktırma seansının amacı, bağımlılık yapan maddeye karşı vücutta bir "temizlenme" hali yaratmak, tanımlı-ölçülebilen elektromanyetik atımlar kullanarak "rezonans" yaratmaya, sistemde enerjetik değişiklikler yapmaya odaklanmaktır.
Ne yapılır? MoraPLUS EFFECT sigara bıraktırma seansı sırasında, içilen sigaradan alınan frekans (sigaradan çevreye yayılan elektromanyetik titreşim), cihaz tarafından elektronik olarak ters çevrilerek (ayna görüntüsü olarak) çok küçük elektromanyetik sinyaller şeklinde vücuda verilir. (Birbirinin tam tersi iki frekans, birbirini yok eder.) Yapılan işlem, vücuda düşük frekanslarda (radyo sinyalleri gibi) yayın yapmak gibidir. İşlem sırasında sakinleşme- rahatlama dışında bir şey hissedilmez.

Yan etkisi var mı? MoraPLUS EFFECTsigara bıraktırma seansı vücudu, sigaranın içerdiği maddelerden temizlemek amacını taşır. 40 yılı aşkın süredir kullanılmakta olan biorezonansın herhangi bir yan etkisi yoktur.

Seans sonrasında vücutta hızlı bir temizlenme olmakta ve iki üç gün içinde bünye, sigarayı gerçekte olduğu gibi, yani gerçek bir zehir olarak algılamakta ve sigara dumanına karşı doğal bir şekilde tepki vermektedir. Aslında, bu terapiler ile vücudun nikotine karşı yıllar içinde geliştirmiş olduğu "tolerans" hali ortadan kalkmakta, vücut sigara dumanını gerçek haliyle, yani vücuda yabancı bir madde olarak algılamaya başlamaktadır.

Terapiler sonrasında sigara isteği, çok net olarak hissedilebilir şekilde azalmakta, sigaranın dumanına karşıvücutta bir tepki oluşmakta ve seansa giren kişilerin hemen hepsinin söylediği gibi "vücudun sigara istemiyor olması, fiziksel bir istek duymama hali" yaşanmaktadır. Etki, nikotin vücuda tekrar tekrar ve ısrarla tanıtılmadıkça kalıcıdır.

Tek seans yeterli... Sigara bırakma konusunda yaptığımız terapilerin tek bir seansı çoğu zaman yeterlidir. İkinci seans ya da destek seansları ancak sigara isteğinin devam ettiği ya da ruhsal durumun desteklenmesi gerektiği zamanlarda kullanılır.

Alkol Bırakmak İçin; Mora Süper Plus ve Nova Biorezonans
Alkolü bırakmak için, kişinin isteğine ve durumun ciddiyetine göre seçilecek farklı Biorezonans terapileri, birbirini tamamlayacak şekilde birlikte kullanılır. "Frekans silme" olarak tanımlayacağımız, 2 ya da 3 senas olarak uygulayacağımız Mora Süper Plus, çoğu durum için yeterli olsada alkolün, vücut sinir sistemi üzerinde yarattığı tahribatı azaltabilen ya da ruhsal paterni değiştirmeye yönelik Mora Nova Biorezonans seanslarıda terapilere eklenir.

Kim için, Nasıl bir terapi? Konu eğer alkole karşı isteğin azaltılması ve kişinin yoksunluk hislerinin azaltılabilmesi ise; kişinin içtiği alkol cinsleri üzerinden yapılan Mora Süper Plus frekans silme işlemi, birçok durum için yeterli olacaktır. Ancak, alkol probleminin altında genellikle kişinin ruhsal dünyasındaki karmaşa ya da problemler yatar ve bu durumda Bch çiçekleri ve haftada bir olacak şekilde Mora Nova terapileri de seanslara eklenebilir.

Mora Süper Plus Terapileri... Bağımlılıklar için özelleştirilmiş bir biorezonans "frekans silme" işlemidir. Cihazıniçerisine, kişinin sıklıkla kullandığı alkol cinsleri konur ve frekans silme işlemi için, cihaz tarafından bu alkol örnekleri üzerinden alınan frekans paterni kullanılır. Kişi, uygulama sırasında rahat bir koltukta oturuyor ve ellerinde, cihazın elektrotlarını tutuyor haldedir. Ayaklar ise, özel iletken plakalara basıyor durumdadır.

Zayıflamak İçin; MoraBİOFİT
Sağlıklı ve hızlı zayıflayabilmeniz için, ihtiyacınıza göre farklı yardımlarımız olabilir. MoraBİOFİT biorezonans uygulamaları, iştahın azaltılabilmesi konusunda ün salmış olsa da metabolizma problemleri ya da durumlar için farklı önerilerimizde olabilir.

Size kilo aldıran gıdalardan kolayca uzaklaşabilmenizi sağlıyoruz... Hamur işleri, makarna-pilav, tatlılar, şeker ve diğerleri... MoraBİOFİT biorezonans seansları ile yapılan işlemi sigara bırakmak için kullandığımıza benzer bir bağımlılık terapisinin, karbonhidratlar üzerinden uygulanması olarak da düşünebilirsiniz. Bu terapiyi, karbonhidrat grubu gıdalar üzerinden yaptığımızda iştah azalır, kişi kolayca doymaya başlar. Kişinn yedikleri, çok da büyük çaba sarf etmeden, otomatikman azalır. Uygulamanın bir başka etkisi ise, metabolizmanın hızlanması ve kilo verme hızının artmasıdır.

Stresten Kurtulmak ve Psikolojik Destek İçin; BACH ÇİÇEKLERİ
Stres ve dikkat dağınıklığı, depresyon, panik atak, bağımlılıklar, kaygı ve korkular, fobiler, güvensizlik, ve değersizlik hissi gibi bir çok psikolojik sorunlarda Mora cihazlarıyla yapılan Bach Çiçekleri terapileri etkili bir yöntemdir.

Mora Nova Biorezonans terapileri duygu-durum problemleri yaşayan kişilerde de kullanılabilir. Yapılan işlem vücudun çevresine yaydığı bozulmuş elektromanyetik sinyalleri (frekansları) filtrelemek ve vücudun elektromanyetik titreşimlerini dengeleyerek düzeltmektedir.

Bach Çiçekleri Dr. Bach tarafından geliştirilmiş olan ve tüm dünyada psikolojik problemler için kullanılan homeopatik kürlerdir. 38 farklı çiçek kürü, 38 tanımlanmış duygu-durum hali için kullanılır. Mora Nova Biorezonans Bach Çiçekleri terapisi çiçeklerin yaydıkları elektromanyetik frekansların kaydedilerek bilgisayar programları haline getirilmesi ile oluşturulmuştur. 38 farklı çiçek programının her birinin hangi tip stres ve psikolojik sorunlara iyi geldiği önceden tanımlanmıştır. Bach Çiçekleri Terapisi, kişinin günlük yaşamında hissettiği stresi ve kaygıları azaltmak, ani öfke nöbetlerini gidermek, sabırsızlık, kararsızlık, takıntılı olmak gibi çok farklı duygu durum bozukluklarını gidermek için kullanılır. Bu programların bir veya bir kaçı bir arada kullanılarak, kişinin duygu durum bozuklukları çözüme kavuşturulur.

Evet Buraya kadar BTM Ankara broşüründe yer alan konuların detaylarını verdik. Sizler için gerekli olan veya olanlar hangileri olduğunu düşünüyorsanız iletişime geçmek için hemen iletişim adreslerinide verelim

BTM ANKARA
BAĞIMLILIK DANIŞMANLIK MERKESİ
MORA BİOREZONANS ANKARA YETKİLİ MERKEZİ
TEL: 0 312 425 13 14
0 535 924 84 85
İnternet adresi: www.btmankara.com
FLZ Plaza kat7 No 4 Kızılay Ankara

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder