9/10/2021

Salça Uzun Süre Küflenmeden Nasıl Saklanır

  Hiç yorum yok
Salça Uzun Süre Küflenmeden Nasıl Saklanır
Bozulmadan salça saklama yöntemi, uzun süre salçalar bozulmadan nasıl saklanır, uzun süre salçalar bozulmadan nasıl korunur muhafaza edilir gibi pek çok soru ile karşılaşmaktayız.
Özellikle malum yaz ayındayız ve yakın bir zamandada domatesler alınacak salçalar kaynatılacak fakat yapılan veya hazır alınan salçaları en güzel, en pratik, en kolay biçimde bozulmadan saklama biçimi bayanları bu konuda araştırmalara sevk ediyor.
Gerek evde kaynatarak yaptığınız salça olsun gerekse hazır aldığınız salça olsun, yaptığınız veya hazır aldığınız salça az olsun çok olsun en güzel biçimde bozulmadan muhafaza edebileceğiniz çok basit çok pratik yolu var.
Zaten bu yöntemi uyguladığınızda başka yöntemlere başvurmayacaksınız.
Evinizde kaynattığınız yada hazır aldığınız salçarı tek kullanımlık olacak şekilde buzdolabınızın buz kalıplarına kaşık kaşık dökün. Her yemek yapacağınız zaman buz kalıbının bir gözündeki salçayı kullanabilirsiniz böylece diğer salçalarda hiç bozulmadan çok uzun süre muhafaza edilmiş olacak.
Ha dersenizki " biz o kadar buz kalıbını nerden bulalım" o zaman yapacağınız şey slikonlu kek kalıpları, muffin kalıpları da salça saklamak için çok iyi seçim olacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder