9/10/2021

Hesaplı Ucuz Şık Mezuniyet Balosu Abiye Modelleri

  Hiç yorum yok
Hesaplı Ucuz Şık Mezuniyet Balosu Abiye Modelleri

Ucuz fiyata uygun abiyeleri nerde bulabilirim? Uygun fiyata mezuniyet balo abiyeleri satan siteler? Ucuz ve şık mezuniyet abiyeleri satışı olan bilinmiş siteler. En şık mezuniyet abiyeleri elbiseleri modelleri, uygun fiyata mezuniyet elbiseleri....
Bu yıl üniversiteden mezun olacak genç kızlarımız için birbirinden güzel renkler ve oldukça şık iddialı abiye modelleri yayınlayabilmek için bugün moda sitelerine baktım. n11, morhipo, trendyol gibi moda sitelerinde hem hesaplı hemde şık mezuniyet balosu için abiyeler buldum. Ama öyle bir siteye denk geldimki hesaplının ötesinde çok çok uygun fiyatta abiyeler modelleri buldum.
Kırmızı, siyah, mini boy, midi boy, uzun mezuniyet elbiselerinden bir önceki yazımızda 4 er tane modellere yer verdik. Şimdi ise en çok tutulan renklerde mezuniyet elbiseleri abiye modellerinden 1 er taneye yer vereceğiz. Ama inanınki abiye modellerinin satıldığı kendi sitelerinde muhteşem modeller var üstelik şok edecek fiyata... Hatta şöyle bir tavsiyedede bulunabilirim, seneye mezun olacak genç kızlarda böyle ucuz fiyata böylesine şık abiyelerden alıp seneye mezuniyet törenlerine balolarına hazır etsinler.
Daha fazla renk ve model seçeneklerini yayınlayıp alternatiflerinizi artırmak isterdik ama patirti.com sitesine haksızlık etmiş oluruz. Bu nedenle çok daha fazla modellere renklere ve modellerin yakın çekimlerine, en ince detaylarına kadar patirti.com sitesine girip inceleyebilirsiniz.  Fiyatlar hakkında şöyle bir ip ucu verebilirim bazı abiye modelleri 30 Lira gibi bir rakamdan başlıyor diyebilirim. Gerisini siz düşünün...!
İşte şimdi videoda sevilen beğenilen 2017 nin renklerinden, mezuniyet balosu için bazı abiye modelleri... Hangi renklerde abiye modelleri var derseniz, yeşil abiye, vişne rengi abiye, somon renk abiye, siyah abiye, saks abiye, pudra rengi abiye, pembe renk abiye, nar rengi abiye, mürdüm abiye, mor abiye, koyu mor abiye, mercan rengi abiye, mavi renk abiye, lacivert abiye, krem abiye, beyaz abiye, kırmızı abiye, fuşya abiye, ekru abiye, haki renk abiye, desenli abiye, gri abiye, bordo abiye, bej abiye, altın abiye gibi renkler var. Modellerin devamı için patirti.com adresinden bakabilirsiniz.
Mezun olacak genç kızlarımızın abiye modellerini inceleyebilecekleri internet sitesi adresi ve müşteri hizmetleri numarası aşağıdadır.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ
0850 840 0048
info@patirti.com.tr

ABİYE MODELLERİ İNTERNET ADRESİ
www.patirti.com/kadin-abiye

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder