9/09/2021

Reflü - Reflü İçin Ne İyi Gelir Midede Ekşime Yanma Kaynama Reflüye Formül

  Hiç yorum yok
Reflü İçin Ne İyi Gelir Midede Ekşime Yanma Kaynama Reflüye Formül
Mide yanmasında, reflü sorununda, ve yemek borusundaki yanmalara önerilen çare formül...
Mide ve yemek borusu yanmaları özellikle gebelikte görülen şikayetlerden biridir ve hatta halk arasında "bebek saçlanıyor onun için yanma ve midede kaynama oluyor" denir.
Mide yanmaları, kaynamalar ekşi sıvı gelmeleri sadece gebelilte görülen şikayet değil elbette... Yenilen veya içilen gıdaların tüketilmesi sonucuda ve eğer birde mide hassassa aynı şikayetler yani mide yanmaları, kaynamalar olabiliyor.

Midede Yemek Borusunda Yanma Ekşime Kaynama Gastrite Çare Nedir? Nasıl Yapılır?
Mide yanmaları, mide ekşimelerine, reflüye iyi gelen formül oda sıcaklığında sütten 2 yudum süt içilir. 10 dakika yarım saat sonra midede yanma ekşime, yemek borusunda yanma kaynama olursa yine 2 yudum süt içilir. Eğer bu uygulama devamlı yapılırsa reflüyü, yanmaları ve kaynamalrı tedavi eder.
Mide yanmları kaynamalar ekşimeler veya reflü kronik hale dönüşmüşse ve bu şikayetler geçmiyorsa o zaman yapılacak formül; 1 orta boy bardak ölçüsüyle sütü bir kaseye koyup içine iyice olgunlaşmış kahverengiye dönmüş yumuşamış muzu sütün içine koyun ve iyice ezin sonra bu karışımı tüketin. Gastrit, ülser ve diğer mide şkayetlerine son derece fayda sağlar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder