9/09/2021

Kadında Sakal - Kadınların Yüzündeki Sakallara Formül Tüylenmelere Karşı Kür

  Hiç yorum yok
Kadınların Yüzündeki Sakallara Formül Tüylenmelere Karşı Kür
Öncelikle şöyle bir inanış vardır. "Cımbızla alınan tüyler daha çok çıkar" Metal kullanımı yani cımbız ağda vs ile alınması ile ilgili doğru bilinen yanlışlar, yanlış bilinen doğrular halk arasında dilden dile yayılarak kişilerin yanlış yönlendirilmesi ile sonuçlanabilir. Yüzde sakal gibi çıkan tüylenmeler için öncelikli yapılması gereken bir doktora gitmektir.
Tüylenmenin altında yatan sebepler araştırılmalıdır. Yinede uzmanların cımbız ile alınan tüylerin çoğalması hakkındaki görüşlerinide yazalım. Metal aletlerle yani cımbız vs gibi aletlerde serbest elektronlar olması nedeniyle kıl köklerini besleyici özellik kazandırır demektedirler. Bu nedenle bayanların yüzlerinde çıkan sakal tarzı tüyler için metal kullanmamaları tavsiye edilmektedir.

Bayanların yüzlerinde oluşan tüyler için önerilen formül
Sabah akşam 1'er tutam kadar yani 7-8 yaprak 2 defa yemeklerden önce taze nane tüketilmelidir.
Bunun dışında hormon dengeleyici en önemli bitkilerden biri olan testere dişli aslan pençesini, günde 2 defa testere dişli aslan pençesi çayı olarak öğlen yemeğinden 2 saat önce ve akşam uyumadan önce 1 su bardağı içilmelidir. Testere dişli aslan pençesi çay tarifi aşağıda verilmiştir.

Hormonal sıkıntıları olanlar, gonadotropin yüksekliği, prolaktin hormonu yüksekliğinde bayanların bazı bölgelerinde özellikle yüzlerde daha belirgin olarak tüylenme oluşabiliyor.

Prolaktin yüksekliğinde Kadınlarda Nasıl Etki meydana Gelir?
Prolaktin yüksekliğinde en başta hamile kalamama problemi gelir ve bunun dışında, göğüsten sıvı gelmeside görülen sorunlardan biridir.

Bir Bayanda Prolaktin Hormonu Değer Olarak Kaç olması Gerekir?
Prolaktin hormonu değer olarak 25'in üzerine çıkmaması gerekmektedir. Değer olarak prolaktin hormonu değeri 25'in üzerine çıkıyorsa, uzmanlar; o hanım kesinlikle hamile kalamaz demektedirler. Bu sebeple Prolaktin hormonu bir dengede olması gerekmektedir.

Testere Dişli Aslan Pençesi Çayı Nasıl Yapılır Nasıl Demlenir?
Kıyılmış tepeleme 1 tatlı kaşığı testere dişli aslan pençesini, 1 bardak sıcak suya koyup 6-7 dakika demlendirilir sonra süzülür ve içilir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder