9/09/2021

Kadınlarda Kıllar Alındıktan Sonra Geç Çıkması İçin Tavsiye Edilen Formül

  Hiç yorum yok
Kadınlarda Kıllar Alındıktan Sonra Geç Çıkması İçin Tavsiye Edilen Formül
Kadınların bacaklarındaki kılların geç uzaması için formül nedir? Kadınların koltuk altı kıllarının geç uzamasını sağlayan formül nedir? Kadınların genital bölgelerindeki kılları tüyleri uzamasını geciktiren bitki varmı? diyenlere işte uzman önerisi...

Bayanların kıl yada tüyleri gerek ağda yöntemiyle ve gerekse bir başka yöntemle alındıktan sonra yani temizlendikten sonra daha tam rahat eremezken hemen uzaması oldukça sinir bozucu bir durum olmaktadır. Bazı kadınların kılları çok çabuk uzar ve hiç rahat edemezler.
Özellikle tatile giden bir bayan kıl tüy yüzünden denize girerken büyük bir utanç duyar.

Bayanların kılları temizlendikten sonra bu temizlenen bölgeden kılların geç çıkması için günde sabah 1 tutam, akşam 1 tutam olmak üzere taze nane tüketerek bu sorundan kurtulabildiğini biliyormuydunuz? Evet Sabah 1 tutam, akşam 1 tutam tüketilen nane alınan kılların yani kıllardan temizlenen bölgelerden tekrar kılların çıkmasını geciktiriyor. Üstelik tüketilen taze nane, kılların zayıflamasınıda sağlıyor. Hani halk arasında "tek tük kıl var, oda tüy gibi zaten" tıpkı o misal oluyor.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder