9/09/2021

Ankara'da En İyi Veteriner Kliniği Nerede?

  Hiç yorum yok
Ankara'da En İyi Veteriner Kliniği Nerede?
Makalemi yazmaya nereden başlasam bilemiyorum. Çünkü Petpati Veteriner hekimi Sayın. Hasan Koç o kadar işinin ehli biri ki;  hani bazen kelimeler kifayetsiz kalır ya.... İşte şimdi şu an aynı o durum...
Bu makaleyi neden yazma ihtiyacını hissettik çünki yıllardır bizim köpeğimizin sağlığıyla her seferinde yakından ilgilenmiştir, ve veteriner kliniğine gelen her hastasınada aynı hassasiyeti ve titizliği gösterdiğini gördük. Yani ilgisi, alakası, hassasiyeti, prensipleri, uzmanlığı, titiz çalışması ile Ankara'da 1 numara veteriner hekimdir.
Bizim köpeğimiz Veteriner Hekim Hasan Koç ile yaklaşık 1 yaşında tanıştı, şu an köpeğimiz 7 yaşında ve sağlığı son derece yerinde...
Petpati Veteriner Kliniğinde sağlık konusunda steril ortamda tahliller, aşılar ve eğer köpeğinize veya kedinize bir ameliyat gerekiyorsa gereken ameliyatlarda steril ortamda yapılıyor.
Ayrıca köpek yada kediler için firmalarından özenle seçilmiş mamalar, şampuanlar, oyuncaklar, giysiler, tasmalar kısacası o çok değer verdiğimiz minik dostlarımız için istediğimiz herşey mevcut.
Petpati Veteriner Hekimliği randevu sistemi le çalışmaktadır. Randevu almadan asla gitmeyiniz çünki veteriner hekimi Hasan Koç; kliniğe gelen diğer hastalarının sağlığı açısından randevulu çalışma sistemini prensip edinmiş titiz bir veterinerdir. Bunu bilmek bile biz hayvanseverlerin gönül rahatlığı ile Petpati veteriner kliniğini tercih etmemizin en birinci sebebidir.
Evcil hayvanlarına çok iyi, deneyimli, titiz, işinde uzman hekim arayan hayvanseverlere Petpati Veteriner Kliniğini tavsiye ederiz.
Petpati Veteriner Kliniği adres bilgileri,  Mail bilgileri ve İletişim Bilgiler resimde gösterilmiştir. Resmin üzerini tıkladığınızda resim büyüyecek ve Petpati Veteriner Kliniği bilgilerini daha net görebilirsiniz.
Biz yinede bilgileri birde yazımızda verelim.
Petpati Veteriner Kliniği
Veteriner Hekim Hasan Koç
Adres: Cemal Gürsel Cad.
Yeni Ankara Sokak
No: 29/1
Cebeci - Ankara
Telefonlar: Muayenehane (0312 - 319 95 85)
Gsm: 0 542 822 37 92
E-Mail: petpati@gmail.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder