12/22/2021

Astral Seyahat Varmı? Astral Seyahat Ruhun Bedenden Ayrılmasımı? Astral Seyahat Tehlikesi Varmı?

  Hiç yorum yok
Astral Seyahat Varmı? Astral Seyahat Ruhun Bedenden Ayrılmasımı? Astral Seyahat Tehlikesi Varmı?
Astral Seyahat Teknikleri Neler Astral Seyahat Yaparken Kullanılan Teknikler

Astral Seyahat Neye Denir? Astral Seyahat Ruhun Bedeni Terk Etmesi midir?
Astral seyahat ruhun bedeni terk ederek farklı bir boyuta geçmesi olayıdır. Yani bir çeşit beşinci boyutta denebilir. Astral seyahat hakkında filmlerde vardır. Astral seyahat yapanlar, Astral seyahat nasıl yapılır teknikleri hakkında bilgi vermektedirler. Astral seyahat esnasında bilinç açıktır ve ayrılan ruh bilinçte izlerini taşır. Bu olay uyku sırasında, beş dakika veya iki saat arasında meydana gelmektedir.
Uyku sırasında gerçekleşen Astral seyahat ya aşırı stresli geçen bir gün uykuda ya da çok relaks olunan uyku sırasında yaşanmaktadır.
Astral Seyahatte Ruh Bedenden Nasıl Ayrılıyor? Astral Seyahat Yapılışı
Söylenenlere ve tariflere ruh tam uykuya dalacak esnada bedenin göbek kısmından ayrılmaya başlar. Ruhun bedenin göbek kısmından ayrıldığı anda kalp atışlarında yükselme yaşanır. Ruh geride kalan bedenini gördüğü zaman heycanlanır ve heyecandan dolayı astral seyahat tam gerçekleşmeden hemen uyanılır. Kimileri ruhun bedenden ayrılmasını hissedilmediğini ve rüya şeklinde görülen fiziki olaylarla düşmek veya uçma gibi durumlarda geri uyanılır. Kısacası astral seyahat, ya açık bilinçle ya da rüya şeklinde gerçekleşen bir olaydır. Astral seyahat herkeste olamayabilir yani herkes yaşamayabilir. Fakat astral seyahatle sınav sorularını görenlerin olduğu örnekleride vardır.
Söylenenlere göre Astral seyahatle Amerika Birleşik Devletlerinin savaş teknikleri geliştirdiği iddaa edilmiştir.
Peki Astral Seyahat Tekniği nasıldır Hangi teknik kullanılır örnekleri nedir sorusuna; ilk olarak yatılacak yerin seçimi yapılır. Yani yatacağınız yatak rahat olmalı, yattığınız yer sessiz olmalı. Yatağa yatıldığında tam karşıda odaklanılacak bir nesne bulunmalı ve o nesneye yoğunlaşmalı. (tabiki nesnenin şekline rengine yoğunlamak değil, dikkat dağılmasını önlemek için nesneye düşüncelerle yoğunlaşmak gerekiyor). Ve "Göğsümden yukarıdaki bölüm ağırlaşıyor. Gözkapaklarım ağırlaşıyor. Gittikçe bütün bedenimin ağırlaştığını hissediyorum." gibi kişi kendine telkinde bulunarak 4 veya 5 kere bu cümleyi söylemelidir. Daha sonra gözler açılır. Astral seyahat yapılabilmesi için kesinlikle kıpırdamadan hareket etmeden öylece kalınmalıdır.
Şimdi gelelim Astral seyahat için diğer tekniğe; Yine sessiz bir yer ve rahat bir yatak şart. Daha sonra ruhun nereye seyahat etmesi isteniyorsa orası belirlenmelidir fakat dikkat edilmesi gereken husus şudur ruhun seyahat edilmesi istenen yer, bedenden en fazla 2 metre uzaklıkta olması gerektiğidir. Yatağa yattıktan sonra bu defa gözlerin kapatıldığı an beliren karanlığa odaklanılır. Ve bir gücün ruhunuzu yukarı doğru çektiği düşünülür. İsteyerek bu işlemi yapan kişinin vücudunda elektirik çıtırtısı gibi sesler, kulaklarında çınlama uğuldama ve kalp çarpışında hızlanma oluşur. Bu durumdan korkulmaması gerektiği söylenmektedir. Çünkü eğer korkulursa Astral seyahatin gerçekleşmeyeceği söylenir.
Astral Seyahat Yapmanın Tehlikesi Varmı? Ruhun Bedenden Ayrıldığı Astral Seyahat Ölümle Sonuçlanırmı?
Şimdiye kadar yapılan yada yapılmış olan denemelerde hiç tehlikeli duruma rastlanılmamış olduğu, bir takım kişiler tarafından ölümle sonuçlanabileceği söylensede bunun tam aksine hiç olmadığı kadar güven taşıyan bir durum olduğu vurgulanmaktadır. Çünkü ölüm anı gümüş kordonu denen bağın kopmasıyla gerçekleştiği, buda anca trafik kazalarında, düşmelerde kısacası ölümcül tehlikesi olan fiziksel eylemlede olduğu söylenmiştir. Astral seyahette gümüş bağı yatağımıza bağlıdır ve ölüm gibi tehlikesi yoktur denilmetedir. Sadece ani atan kalp, yükselen kan basıncı nedeniyle hipertansiyon hastalarında yan etki yapabildiği söylenmekte. Aynı zamanda psikolojik rahatsızlık da yapabilir denmektedir. Bunların dışında bazı kişiler bütün bunların aksine ruhun bedenden ayrılmasıyla ruhun savunmasız kalabileceği için uzak noktalara seyahat edilmemesi gerektiğinide söylemektedirler. Astral seyahat hakkında bu düşüncede olan kişiler ruhun bedenden ayrılması ile ruh savunmasız ve korumasız kalır bu durumda gözle görülmeyen varlıkların musallat olabileceğini savunanlarda var.
Astral Seyahat Hangi Günler Yapılır? Astral Seyahat Hangi Saatler Yapılır?
Astral seyahatin yapıldığı belirli bir gün yada belirli bir saat bilgisi henüz yoktur.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder