11/15/2021

Marketlerde Yakalanan İnsanlar Video İzle

  Hiç yorum yok
Marketlerde Yakalanan İnsanlar Video İzle
Maskeli Balo Gibi Market Müşterileri Video İzle

Bu İnsanlar daha sadece markette görüntülenenler. Peki bir düşünün sadece markette görüntülenen bu insanlar dünyada ne kadar çoğunlukta. Ben videoyu izlerken gerçekten dehşete düştüm. Nerede insanoğlunun edebi?
Kadın kıyafetine bürünmüş erkekler, tanga giymiş erkekler, sütyen takmış erkekler, kadın perukları takmış erkekler, kadın çorabı giymiş erkekler Kardeşim sizin cinsiyetiniz ne? Allah sizi erkek olarak yaratmış. Nedir bu kadınlara özentiniz. Allah yardımcınız olsun.
Peki ya kadınlara ne demeli... Bir kadın kendini çirkinleştirebilmek için bu kadar çaba harcarmı? Ne o kaşlarınızın hali, nedir o göz makyajınızın hali, nedir o giyim kuşamınızın hali, nedir o üzerinizde olmayan kıyafetin hali, nedir o altınızda olmayan kıyafetinizin hali. Bir insan obez olabilir bu bir hastalıktır sonuçta ama nedir o giydiklerinizin hali?
Yıllardır bilinen bir olay var. Subliminal mesajlar...! Evet gerçektende işe yarıyor çünkü aksi halde bu insanlar bu kadar edepsiz hayasız olamazdı. İnsanlar bir çılgınlık aşamasında. Allah cümleten bizlere merhamet eylesin.
Beni asıl dehşete düşüren ise artık Türkiye'dede bu gibi görüntüler hızla yayılmaya başlaması. Uyarmak istediğin gençlerte ise saygısızlığın adını hürriyet aldı.
Ben açıkçası evlilik çağına gelmiş bir genç kızda olsam, genç erkekte olsam bunların 1 tanesi bile evliliği bırak bir gece dahi yaşamazdım. O zaman acaba neden böyle nesil yetiştirmeye çalışıyorlarki.
Bizim zamanımızda oruçlu birinin yanında tek lokma bile yemezdik yenmezdide.. Ama şimdi ramazan ayında dekolte giyinenler, yiyenler, içenler, öpüşenler. Hadi insana saygınız yokta, en azından mübarek aya hürmet edin. Anlayacağınız bu konuda o kadar çok sözylenecek söz varki. Ama malesef buradaki asıl konumuz insanların ve insanlığın geldiği nokta olduğu için dini konuya fazla girmeyelim sayfalar yetmez çünkü...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder