9/09/2021

Sanatçı Müzeyyen Senar Öldümü? Müzeyyen Senar Hastanede

  Hiç yorum yok
Sanatçı Müzeyyen Senar
Müzeyyen Senar Hayattamı Öldümü? Müzeyyen Senar'ın Son Durumu Nedir?

Bodrum'da hayatını sürdüren profesyonel ses sanatçısı Müzeyyen Senar dün gece hastaneye kaldırılmış. Şu an için hayati tehlikesi görünmeyen sanatçı; vücudunda meydana gelen kansızlık sebebiyle rahatsızlandığı söyleniyor. Hastaneden yapılan açıklamada; 3 aylık kontrollerinde kansızlık saptandığı, 3 ay öncesine göre kanın hemen hemen yarıya indiği, genel durumunun iyi olduğu ancak yaşından dolayı damarsal problemlerinden dolayı 3 ünite kan nakli yapıldığını, kansızlığın sebebini demir eksikliğine bağlı olduğunu ve demir eksikliği tedavisine başlandığını, sanatçının ritim bozukluğu için kan sulandırıcı tedaviler aldığını, geçtiğimiz 3 ay içinde bağırsak sisteminde kanamalar olmuş olabileceğini kansızlığında buna bağlı olduğunu düşündüklerini söylediler.
Doktorun açıklamaları bu şekilde... Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye'de kan sayımları yapılması için doktorun önerisi üzerine hastaneye gittiklerini belirtti. Görünüşe göre şu an için bir sorun yok. Olmasında...! O kadar çok ard arda sanatçılarımız ya hastaneye kaldırılıyor yada hayata veda ediyorki... Hepsine ayrı ayrı üzülüyoruz. Çok değerli, usta, profesyonel ses sanatçısı Müzeyyen Senar'a acil şifalar diliyoruz ve umarızki sağlığına kavuştuğu haberlerinide alırız.
Yukarıdaki yazımı daha önceki tarihlerde yazmıştımve o zamanlar Usta sanatçı Müzeyyen Senar Hayattaydı, malesef dün sabah kendisini kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz..!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder