4/09/2014

Kemal Kılıçdaroğlu'na Mecliste İnanılmaz Saldırı

  Hiç yorum yok
Kılıçdaroğlu'na Mecliste İnanılmaz Saldırı
TBMM'de Kemal Kılıçdaroğlu'na Yumruklu Saldırı

Öncelikle CHP Genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun diyoruz. Böylesine çirkin bir saldırıyıda vatandaş olarak kınıyoruz.

CHP genel başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırı olayının haberini çok şaşkın ve hayretle izledik. Bugüne bugün adliyede bile güvenlik üst noktada iken, koskoca TBMM'de nasıl olurda güvenlik çok daha fazla üst düzeyde olmaz?
TBMM'de sıradan bir vatandaş bile diğer sıradan bir vatandaşa böylesine bir saldırı yapamazki bir parti başkanına CHP genel başkanına asla böyle bir durum yapılamaz.

Suçu işleyen kişi gıcık olduğunu söylüyor. Bu nasıl fikir ve düşüncedirki her gıcık olan çıkıp birilerini yumruklayacakmı? Bu saldırıyı yapan kişinin suç dosyası bir haylide kabarık.
Yumruklu saldırıyı yapan kişinin annesi çocuğu var Kemal Kılıçdaroğlu affetsin diyor. Bir Genel başkana böyle saldırı yapan suç makinesi kişi evindeki çocuğuna ne yapmaz...

Bu kadar suçu olan biri serbest bırakılmamalı, TBMM'dede güvenlik tedbirleri tam alınmalı. Bu ne saçmalık? TBMM'de güvenlik nasıl olurda bu kadar zayıf olur yaaa hayret birşey...
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na tekrar geçmiş olsun diyoruz. Allah daha beterinden korusun.!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder