10/06/2021

Rüya Neye Göre Yorumlanır? Rüyayı Anlatmak Doğrumu?

  Hiç yorum yok
Rüya Neye Göre Yorumlanır
Görülen Gördüğümüz Rüyayı Başkasına Anlatmak Doğrumu? Rüyalar Nelere Göre Yorumlanır?

Hemen hemen birçok insan rüya görür. Kimisi gördüğü rüyayı hatırlamazken, kimiside gördüğü rüyanın etkisinden kurtulamaz. Kimisi gördüğü rüyayı hatırlamadığı için "ben hiç rüya görmem" derken, kimiside görüğü rüyanın ne anlama geldiğini öğrenmek için başkalarına anlatır.
Rüyayı; havada uçan bir kuşun ayağında tuttuğu yiyecek parçası olarak düşünün. Görülen rüya anlatıldığında ve karşı tarafın yorumuna göre o yiyecek parçası, rüyayı yorumlayan kişinin söylediği yere yiyeceği bırakır. Yani yoruma göre, rüyalar şekil alır. Bu nedenle görülen bir rüya, eğer yorumlayacak kişi işinin uzmanı değilse kesinlikle anlatılmamalıdır. Çünkü yanlış rüya yorumları zarar verici olabilir.
Eğer rüyanızı yorumlayacak olan kişi rüya yorumları üstüne çok iyiyse ve yorumların çok güveniyorsanız o vakit rüyanızı anlatabilirsiniz.
Bir başkasıda size rüyasını anlatıp sizden yorum isterse, ve sizde rüya yorumları hakkında bir bilginiz yoksa yapmanız gereken şey "hayırdır inşallah, gördüğün rüya hayırlıdır" demektir. Böyle söylerseniz rüyayı göreni şerden uzak tuttuğunuz gibi kendinizide şerden korumuş olursunuz. Ayrıca rüyayı görenin edineceği hayırdan sizde nasiplenirsiniz. Not olarak şuda önemli bir husustur Gece vakti rüya anlatılmaz bilginiz olsun.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder