11/28/2013

Çocuk Olması İçin Dua Çocuk Olması İçin Okunacak Dua

  Hiç yorum yok
Çocuk için dua
Çocuk Sahibi Olmak İçin Dua, Çocuk Sahibi Olmak İçin Hangi Dua Okunur?

Evli olupta yıllar geçmesine rağmen annelik duygusunu tadamamış olan ve bir evlat hasretiyle yanıp tutuşan hanımlar vardır. Kimisi birçok doktora giderek tedavi olup çocuk sahibi olmayı denemiş, kimisi doktora gitmeden çocuğun olmasını beklemiş hanımlarda var. Hatta tüp bebek yöntemiylede çocuk sahibi olan veya olamamış hanımlarda var. Kadın olupta Anne olmayı istemeyen hanım pek yoktur. Allah her kadına hayırlı evlatlar nasip etsin..!

Çocuk sahibi olmak isteyenler "EL-BÂRİ , EL-MUSAVVİR, EL-HÂLIK" ismi celilini okumalıdırlar. Duaların Nasıl yapılması gerektiğini aşağıda vereceğiz.

"EL-HÂLIK" ismi celilinin manası "Bütün varlığı halleri ve hadiseleri tayin ve tespit eden; hepsini yoktan var eden".
"EL-MUSAVVİR" ismi celilinin anlamı "Tasvir eden; her şeye bir biçim ve özellik veren".
"EL-BÂRİ" ismi celilinin anlamı "Eşyayı ve herşeyin vücudunu birbirine uygun halde yaratan"

Her kim çocuk sahibi olmak istiyorsa "EL-BÂRİ , EL-MUSAVVİR, EL-HÂLIK" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfledikten sonra 7 gün oruç tutup bu su ile iftar açarlarsa, Allah'ın izniyle evlat sahibi olacaklardır.

"Her şeyde ve her hadisede büyüklüğünü gösteren" Anlamına gelen Allah'ın "EL-MÜTEKEBBİR" ismi celilini kim kimse hanımıyla beraber olmadan evvel 10 defa okuyup sonra hanımıyla birlikte olursa, Allah'ın izniyle Salih bir evlada sahip olur.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder